Marșul Învierii, sâmbătă pe străzile Bistriței

Holistic

Sâmbătă 27 aprilie, în ajun de Paști, la Bistrița va avea loc deja tradiționalul Marș al Învierii, organizat de Bisericile Baptistă şi Penticostală din oraș.

Marșul Învierii va începe la ora 14.00 și se va desfășura, pentru al 11-lea an consecutiv, pe traseul Magazin Kaufland – bd. Independenţei – str. Gării – bd. Decebal – str. Crinilor – Piaţa Petru Rareş – pietonalul Liviu Rebreanu.

”Paștele este cea mai mare sărbătoare creștină datorită bucuriei și speranței pe care o aduce credincioșilor. Marşul Învierii de la Bistrița, la care sunt invitați toți creștinii, indiferent de confesiune, își propune în fiecare an: Să afirme și să proclame faptul de necontestat că dacă Hristos a înviat și noi vom învia. Să fie un simbol al unității creștine”, transmit organizatorii.

La Marșul Învierii, fanfarele bisericilor evanghelice deschid procesiunea la care participanți de toate vârstele afişează pancarte cu mesaje precum ”A înviat Domnul cu adevărat”, ”Adu-ţi aminte de Domnul Isus Hristos înviat din morţi”, ”Dumnezeu să binecuvânteze România”, ”Ştim că Hristosul înviat din morţi nu mai moare”, ”Isus a zis: Eu sunt Învierea şi Viaţa”, ”Isus a zis: Eu sunt Păstorul cel bun”, ”Isus a zis: Eu sunt Pâinea vieţii”, ”Dumnezeu care a înviat pe Domnul ne va învia şi pe noi”. La finalul marșului, pe pietonalul Liviu Rebreanu are loc un recital de muzică creştină susţinut de fanfarele şi corurile reunite ale Bisericilor, iar pastorii și oficialitățile se adresează participanților.

Foto: arhivă 2018

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Speranta

  Cu ani in urma nu erau marsuri,fanfare etc….si bunicii nostrii aveau sarbatoarea invieri la mare pret,fara propaganda asta ieftina..

  (11)
 2. Nelu

  Acuma fiecare cult își face marșul lui.Asta da unitate între creștini. HOTĂRÂȚI Odată si faceti acest marș împreună, să dovedim că avem dragoste unii cu altii.

  (6)
 3. ecumenicu

  Este marsul triumfal al lui Iuda! Pocaitii sunt vanduti de sefii lor psd-ului. Dovada: in fruntea lor vor marsalui liderii psd iar pe pietonal le vor tine discursuri electorale aceiasi tovarasi! Va fi celebrat psd-ul nu Invierea!
  Vom vedea o turma trista de oameni inselati in numele credintei!

  (5)
 4. Baticul

  Nu mai sunt pocaitele ce erau odata. Cum da caldura apar pocaitele cu pantaloni mulati pe fese si coapse care indeamna la pacat. Am o pocaita in vecini care cum da caldura vine peste pod si face plaja toples, este doar in bikini. I se vad tatele din drum. Ca vai ca no ce e pocaita… serios??? Baticul si fusta lunga unde e?? Prea mult dezmat si la pocaitele astea care se dau altfel.

  (1)
 5. Pocaitul

  Depolitizati eveninentul si atunci veti avea participanti… Anul asta din cauza politicului prevad o prezenta jalnica la mars !

  Treziti-va!

  (5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.