Actualitate Politică

Mesajul lui Ioan Oltean către Radu Moldovan: Ajunge! CJ nu se conduce din apele Iordanului

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, l-a criticat pe preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, pentru deplasările în străinătate şi i-a cerut să termine cu plimbările, să stea acasă şi să conducă judeţul care are nevoie de prezenţa sa. În ce-l priveşte pe Liviu Rusu, Oltean a spus că acesta a fost plecat o singură dată din ţară în patru ani cât a fost şeful CJ.

Ioan Oltean i-a solicitat, într-un mod „foarte serios” preşedintelui CJ Radu Moldovan să înceteze cu deplasările în străinătate.

„Să rămână în judeţ şi să conducă judeţul. Am înţeles că a fost şi a vânat prin America, să-i fie de bine, am înţeles că a fost şi a jucat prin Spania, să-i fie de bine, am înţeles că a fost şi s-a rugat la Athos, să-i fie primită ruga, am înţeles că a fost acum că a fost acum şi s-a mântuit la locurile sfinte, să-i fie primită şi această rugă, dar, în acelaşi timp, ajunge! Judeţul are nevoie de prezenţa lui şi de conducerea acestei instituţii fundamentale. CJ nu poate fi condus nici din Elveţia, nici din Ungaria, nici de pe Muntele Athos, nici din apele râului Iordan. Prezenţa preşedintelui CJ se impune aici, mai ales că, atunci când pleacă, nu pleacă singur. Pleacă cu toţii. Rămân doar salariaţii simpli în CJ, ceea ce e nepermis, de neadmis. Judeţul are multe probleme, multe proiecte în derulare, multe care trebuie să se deschidă, iar prezenţa lui şi a celor doi vicepreşedinţi e mai mult decât necesară. Credem că e bine să fie acasă, în judeţ, să controleze şi să verifice cum merg lucrurile, să intervină şi să ia deciziile care se impun pentru ca problemele majore ale judeţului Bistriţa-Năsăud să fie rezolvate, primarii să fie sprijiniţi şi lucrurile să fie pe drumul cel bun”, a spus Oltean.

Întrebat dacă Liviu Rusu a fost un preşedinte „prezent” în judeţ, Ioan Oltean a spus că aceasta nu a fost plecat în străinătate decât o singură dată. „În rest a fost prezent în judeţ. El semna toate documentele, controla lucrările care se făceau în judeţ şi, într-un fel sau altul, Liviu Rusu nu a lipsit niciodată din actul de gestionare, sigur cu carenţele pe care voi le ştiţi pentru că l-aţi căutat la CJ mai mult decât l-am căutat eu”, a spus Oltean.

Liderul PDL a  spus că e important ca şeful CJ să fie prezent în judeţ, nemulţumiţi de plecările lui Radu Moldovan fiind mai ales primarii din judeţ. „Cei care nu au plecat cu el au reclamat probabil nemulţumiţi că nu au fost invitaţi”, a recunoscut şeful PDL.

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS