Actualitate

Mihai Sărmășan: Pesedismul, în faliment public

”Atât Ponta cât şi Oprescu trebuie să-și dea demisia deoarece compromit funcțiile pe care le dețin, fiind acuzați de corupție, adică furt din banul public. Menținerea lui Ponta și Oprescu în funcție va oferi justificarea și altor șefi de instituții acuzați de corupție să se prevaleze de acest precedent periculos pentru a rămâne în funcții.

Oprescu procedează ca Ponta: se agață de funcție și, prin asta, face rău României. Ponta și Oprescu se numără printre cei care consolidează imaginea României ca țară cu o administrație profund coruptă. Ponta se solidarizează cu Oprescu pentru a proteja corupția, aceasta fiind tradiția toxică a PSD. Ponta l-a protejat pe Șova prin votul Parlamentului, iar acum vrea să promoveze ideea că furtul din banul public este tolerabil.

La fel ca Ponta, premier-inculpat, Oprescu este o emblemă a pesedismului aflat în faliment politic, incapabil să rezoneze cu așteptările cetățenilor, ci doar cu interesele clicii sale, acesta trebuie să-și dea demisia, pentru că nu poți reprezenta o comunitate, o țară, atunci când ai încercat să o furi. Soluția este o administrație nouă, integră, liberală, o altfel de administrație, exercitată de altfel de candidați tineri şi onești, care nu au fost atinși de morbul corupției.

Prezumția de nevinovăție trebuie să primeze, dar nu trebuie să te foloseşti de ea pentru a menține în funcții politice suspecți de corupție. De altfel, acesta este precedentul toxic pe care vrea să-l instituie Ponta, dar pe care sperăm să nu-l folosească cu tupeu Oprescu”.

Mihai Sărmășan, consilier municipal PNL, copreşedinte TNL Bistriţa

4 comentarii

  • D-na Cristiana pune-ți vă rog o alta poză la trepădușul ăsta, l-am văzut în realitate și parcă nu arată atât de macho. Văd că apare ritmic cu ceva postări, chiar dacă nu spune nimic dar pe mine mă frământă oarecum felul cum arată, mă agită… am spasme, nu-mi găsesc locul…sunt într-o stare de continuă agitație. Tu vorbești de faliment public măi țâcă? Chiar trebuie mediatizată caricatura asta umanoidă?

  • Trolenborg de ce nu te semnezi Dorin Popescu cu manuta lui Putura de pe laptopurile de la Consiliul Judetean .
    Este o caseta de -a lui cat se poate de relevanta .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.