Actualitate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, vizită în Bistrița-Năsăud. La ce evenimente participă

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vine în vizită de lucru în Bistrița-Năsăud. Ea va participa și la unele evenimente publice.

Sâmbătă 6 mai, la ora 9.30, Carmen Dan va fi prezentă alături de autorități în centrul istoric al Bistriței la startul celei de-a XII-a ediţii a competiţiei ”Gabriela Szabo Runfest”.

Vor fi mai multe tipuri de curse. Astfel, copiii, juniorii şi adulţii vor alerga pe distanţe de 2 km, 4 km şi 10 km.

De la ora 11.00, ministrul de Interne va lua parte la inaugurarea subunității de intervenție și SMURD Lechința.

Subunitatea a fost construită în curtea din spate a noii clădiri în care s-a mutat Primăria Lechința. Investiția se ridică la un milion de lei, bani de la bugetul local, iar lucrările au fost executate de MIS Grup.

11 comentarii

  • Oare ministru de interne stie ca la Bistrita in piata Decebal se schimba valuta si se practica camataria in vazul lumii de 25 de ani???? Pai daca nu stie trebuie sa o anuntam ca politisti nu fac nimic contra camatariei iar procurorii si judecatorii de la noi sunt ocupati cu oala cu galuste si borcanele de zacusca….rahat de ea tara. Dar ce are ministrul de interne cu crosul runfest???? Alearga si interlopii orasului sau ce???

  • Rokule; din cate il stiu eu pe Balan ,are treaba la greu cu gunoaiele, si plantarile. Nu-i rau ca din cand in cand se mai ia si de administratie. Fa tu asta in locul lui, sau tie iti convin toate.

  • Cazul de la Bistrita cu animalute salbatice in captivitate, impune in regim de urgenta ca D-na Ministru sa ceara Guvernului si Parlamentului legea infiintarii POLITIEI ANIMALELOR. A se vedea cazul de la Circul GLOBUS din Bucuresti, si ordonanta prin care se interzice numere de circ cu animale salbatice. Parcul municipal nu are statut de CIRC si nici de GRADINA ZOOLOGICA. Simplu si clar ! NU ?

    • Umbla noaptea, ca…vizigoții? Sau cum, mai nou se impun restricții la umblat?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.