Sănătate

Ministrul Sănătății: Construcția nouă a SCJU Bistrița devine realitate

La numai 7 luni de la semnarea contractului de finanțare, construcția nouă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița devine realitate, spune ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

”Spitalele din PNRR prind contur într-un ritm rapid! Spitalul Județean de Urgență din Bistrița avansează într-un ritm alert! La numai 7 luni de la semnarea contractului de finanțare, construcția nouă a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița devine realitate! Felicitări domnului Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean, domnului Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean și echipei de proiect! Investiția se ridică la 110 milioane de euro și este finanțată de Ministerul Sănătății prin fondurile din PNRR. Susținem întotdeauna autoritățile locale care au vocația protejării sănătății comunităților locale prin investiții care se realizează rapid!”, a menționat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Proiectul vizează construirea unui nou corp de clădire cu patru etaje, reabilitarea energetică a clădirii existente, modernizarea pavilioanelor actuale, digitalizarea spitalului și dotarea cu aparatură medicală. Constructor: Dimex 2000 Company.

2 comentarii

  • Corp de spital executat din bani publici cu 100 milioane Euro .
    Spital nou construit in Bucuresti de asociatia ,,Daruieste viata ,, din bani privati cu 40 milioane Euro
    De ce este asa mare diferenta de cost ?

  • Degeaba facem n… clădiri stufoase și dotate la maxim dacă cadrele medicale acordă prioritate doar cunoștințelor în cazuri extreme la care nu fac față. Restul să se zbată pe pat până la ultima suflare… TRIST
    Din păcate tot ca pe vremea lui Ceaușescu am rămas!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS