Social

Mioriţa, luată în colimator de primarul Ogâgău. Edilul din staţiune nu înţelege transhumanţa

Primarul din Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a ieşit învins din războiul cu căruţaşii care nu vor şi pace să folosească pampers pentru cai, dar nu se dă băutut. Continuă campania de sensibilizat opinia publică din staţiune în legătură cu nevoia de a da dovadă că sunt „oameni gospodări”.

„V-am rugat frumos dragi sîngeorzeni că atunci când știți că trebuie să traversați cu animalele (nu e vorba de căruţe) străzile principale, să o faceți dimineața pană la ora 07.00 sau seară după oră 20.00! NICIODATĂ nu o să avem străzi curate astfel și asta înseamnă sfidare la adresa sîngeorzenilor!
Atâta e de greu că atunci când știți ce aveți de făcut, să o faceți cum trebuie și astfel să întreținem curăţenia??? Vă rog să-i anunțați, nu vreau să dăm sancțiuni, dar dacă nu se poate… ! Rog distribuiți, mulțumesc!”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

Reamintim că Traian Ogâgău, aflat la primul său mandat de primar, a început activitatea de edil al singurului oraş-staţiune din judeţ cu gândul de a face ordine şi curăţenie. După ce le-a pus gând rău căruţaşilor care trec prin staţiune şi lasă balegă pe străzile oraşului chiar şi după ce administraţia a oferit, gratuit, ”scutece” pentru cai, primarul Traian Ogâgău i-a amenințat apoi cu amenzi pe ciobanii care coboară cu turmele din munte mai devreme de 15 septembrie. Nu în ultimul rând, el a vrut le impună căruțașilor un program de tranzitare a străzilor principale. ”Rugăminte adresată posesorilor de animale. Pentru a întreține curățenia, tranzitați străzile principale până la ora 06.00 fix dimineața și după ora 19.00 fix seara sau găsiți rute ocolitoare atunci când este posibil! Mulțumesc, vă rog distribuiți și anunțați pe cei care nu au acces la internet!”, a postat el pe Facebook în luna septembrie.

Sursa foto: Facebook

6 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.