Actualitate

Mircea Archiudean și-a depus candidatura. PER – lista pentru CL Bistrița

(FOTO) Managerul Proterm Line, Mircea Archiudean, și-a depus la Biroul Electoral Municipal candidatura pentru funcția de primar al Bistriței din partea PER. Totodată, Organizația Municipală PER Bistrița a înregistrat lista de candidați pentru Consiliul Local, pe care o deschide Mircea Archiudean. Sloganul său de campanie este ”Un primar pentru un oraș PERfect”.

El este urmat pe lista PER pentru Consiliul Local de președintele PER BN, Teodor Mârza pe locul 2, de actualii consilieri municipali Adriana Cindrea și Gheorghe Martura pe 3 și 4. Pe pozițiile următoare se află Daniel Toniuc (5), Sorin Județ (6), Alin Sălăgean (7), Virgil Marton (8), Filaret Vedeanu (9) și Daniel Bodnariu (10).

Locurile 11-27 sunt ocupate, în ordine, de Emanuel Ștefan, Angelica Homorean, Dan Coruțiu, Alexandru Filimon, Viorel Horga, Flaviu Groze, Adrian Căpraru, Marius Roșu, Doina Holonec, Traian Clipotă, Ancuța Toniuc, Marius Cîrcu, Mădălina Drăguș, Gabriel Checedi Vecleniț, Ioana Mesaroș, Ioan Moldovan Gherman, Raluca Județ.

Candidatul PER la Primăria Bistrița, Mircea Archiudean, s-a născut în 31.08.1975 la Lechința, este căsătorit și are doi copii (de 8, respectiv 10 ani). A urmat Liceul ”Liviu Rebreanu” și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcții. A lucrat ca inginer la Constructorul Bistrița, după care a înființat Proterm Line SRL, firmă care are ca obiect de activitate producția de subansambluri de mobilier.

1 mircea archiudean depunere candidatura 25 apr 16 2 mircea archiudean depunere candidatura 25 apr 16 mircea archiudean per 19 apr 16 3 archiudean marza per 19 apr 16

16 comentarii

 • De astfel de oameni avem nevoie, sa produca o schimbare pornind de la mentalitati pana la fapte concrete. Mult succes.!! Trebuie sa veniti cu niste propiecte pentru Bistrita, cu ceva nou….si va asigur de faptul ca aveti votul meu.!

 • O sa vedem o multime de candidati si Cretu castiga cu 25- 30% . Asta inseamna reprezentativitate daca sunt alegeri dintr-un singur tur de scrutin : sa ajungi primar cu un sfert din voturi

 • Eu cred ca va iesi primar . ! Am asa.. o presimtire . Daca iese in fata bistritenilor cu niste idei bune,daca o sa aiba un lider de campanie bun, o echipa de campanie buna, s a terminat cu Cretu…O sa vedeti !! Ca fata de primar are, haideti sa fim realisti…Cred ca o sa l votez !

 • te sustinem, Mircea. Bistrita are nevoie de un primar care sa nu mai fie legat de partidele politice…ne-am saturat de oltean, de dolha si de cretu, de psd si de pnl!

 • Partidele clasice din bistrita nu mai aduna nici 30 la suta din voturile oamenilor pentru ca lumea nu mai are incredere in politicieni. Ai votul familiei mele!

  • Oare pe unde-i Dl Balan .Cum rateaza dansul sansa sa mai propovaduiasca ceva despre liberali si titeni ??????????????

 • Mult succes Mircea! Ai o echipa de oameni tineri si energici ca si tine care va aduce un suflu nou in campania electorala. Speram si in viitorul Consiliul Local! Tinerii asteapta sa vorbesca cineva si pentru ei.

 • Toti au fost foarte activi ( NOAPTEA ) si nu si-au platit nici macar cotizatia . Va mai pot spune ca nici macar carnet de membru nu au avut si nu au fost notati nici intr-o evidenta. Mica exceptie este MARTURA GHEORGHE pentru care personal am un respect aparte. Restul sunt umplutura. V-o spune un cunoscator care a construit aceasta structura timp de 7 ani, si un singur functionar public a demolat-o , parand pe la Bucuresti colegii din fostul PER.

  • Balane tu , si tzetcu erati slugile penelistilor. Nishte slugi credincioase si umile. Cum sa va mai rabde ecologistii adevarati????
   Parca vad ca si pe membrii partidului verde ii indemnati sa voteze tot cu liberalii…,…….
   Hai pa, nu-ti simte nimeni lipsa, nici macar orasul….

 • Domnu balan chiar ne-ai lipsit. Vroiam sa iti spun primul vestea cea mare. Diaconescu isi aduce aminte de dumneata, esti singura persoanA de care isi aduce aminte din Bistrita datorita juramintelor ce i l-ai facut .
  Si inca o veste buna titieni candideaza la bistrita. Potzi sa il cauti in continuare pe buletinele de vot. Hai sa auzim de bine. Esti cam crispat, te-am vazut azi la baby blue

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.