Actualitate

Misiune de salvare reușită în cazul unui bărbat înțepat de o viespe în buză

Un bărbat din Dumitra a fost înțepat de o viespe în buză, iar echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud ajuns la fața locului l-a găsit în stare destul de gravă.

”Ei sunt echipajul C2 cu indicativ 99SAJ: dr. Tomșa Sanda, as. Fülöp Iuliu, amb. Pop Petre. Promptitudinea și profesionalismul cu care au intervenit azi la în Dumitra – la un bărbat de 35 ani care a fost, afirmativ, înțepat de un viespe la nivelul buzei – a reușit să schimbe evoluția, înspre bine.

Echipajul a găsit tânărul într-o stare destul de gravă, cu tensiune scăzută și stare generală semnificativ alterată. În urma măsurilor de asistență medicală de urgență întreprinse și a medicației administrate, starea bărbatului a fost stabilizată, ulterior fiind evacuat către UPU Bistrița.

Felicitări echipajului pentru misiune, iar pacientului însănătoșire grabnică”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

3 comentarii

  • O să înțelegi daca o sa ajungi vreodată pe mainile lor. Nu o spun cu nici o urmă de răutate. Ceea ce fac ei este deosebit de greu și extrem de important. O spun din proprie experiență. Și DA, merită felicitări toți cei din cadrul ambulanței.

    15
    9
  • Azi, oricine-și câștigă pâinea prin muncă, cinstit (noroc că nu sunt mulți), este EROU. N-ai loc de eroi și eroaie în timp de pace, jignind astfel pe ce-i ce și-au sacrificat ce au avut mai bun și drag , pentru noi toți.

    3
    3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.