Actualitate

IPS Mitropolit Andrei, confirmat cu Covid-19

IPS Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a fost diagnosticat cu Covid-19, fiind internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj-Napoca.

Ierarhul a declarat pentru cluj24.ro că se simte bine și că va fi externat peste două zile.

”Eu sunt foarte bine și puternic datorită lui Dumnezeu. Medicii spun că nu am niciun fel de probleme. Transmit pe această cale un mesaj de pace și de liniște, rugându-i pe toți să aibă grijă de ei și de familiile lor”, a declarat Mitropolitul Andrei Andreicuț, vineri seara, pentru Ziar de Cluj.

IPS Andrei, în vârstă de 71 de ani, a participat luni la deschiderea anului universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

18 comentarii

  • Pai nu spuneau credinciosii ortodocsi ca ei nu se tem de virus nepurtand masca. Oare nu ziceau unii calugari si preoti ca daca bei aghiazma si o tuiculita nu te prinde covidul??? Oare n-am vazut la tv imbulzeala pe la biserici cu declaratia ca ei nu se tem de covid.
   Oare n-a murit Pimen de Radauti de covid????
   Daca e pandemie atunci purtati naibi masca si lasati declaratiile prostesti.

  • E mare păcat să te rogi ca ortodox la catolici, iar dacă le mai dai şi bani, în loc să ne dai nouă, te vor inghiți flăcările Gheenei, Paştele mă-tii de păcătos!

  • Bisericosule, internetul și editorul de texte cu care și habotnicii scriu pe aici au fost gândite și făcute de atei, nicidecum de niște cântători de pricesne.

 • Cine a citit Fenomenul Pitești a lui Virgil Iercunca s-a putut lămuri că Țurcanu era un legionar creștin, așa că nu mai umblați pe aici cu cioara vopsită. Nu mai loviți în atei că fără ei ați trăi tot ca-n evul mediu. După cum și trăiți dacă voi credeți că Eva s-a născut dintr-o coastă și Fecioara a fost fecundată de Duhul Sfânt. Apropo, știți că cuvintele cretin și creștin au originea comună?

 • Să trăiești într-un oraș fundamentalist ortodox ca Bistrița sau într-un spațiu pesedist precum este județul nostru și să cânți așa cum cântă Ada Milea trebuie să ai un curaj nebun. Asemenea curaj asumat mai are la noi doar născătoarea de texte și creștina Cristiana Sabău. Felicitări amândurora.

 • Roman, pune-ți și tu un șerbăl pe cap. Noi știm că în cap voi n-aveți decât niște bazaconii cu care credeți că prostiți lumea. Știm și suntem tot mai mulți care știm.

 • Eminescu a fost cea mai strălucitoare minte născută vreodată în spațiul carpato-danubiano-pontic. Bineînțeles, un cretin nu poate percepe deloc asta. Și a fost, așa cum singur mărturisește, ateu.

 • 1. Când ateii Nicolaus Otto și Rudolf Diesel au inventat motoarele le-ați socotit cu dracul și le-ați afurisit, iar acuma „per pedes apostolorum” se plimbă cu mașinile cele mai scumpe.
  2. Când ateii au născocit microfoanele, le-ați declarat lucrarea diavolului și acuma voi vă atârnați boxele mari pe biserici, ca la concertele rock.
  3. Nu folosiți card-ul deoarece acesta citit pe dos înseamnă drac-ul dar banii – ochiul dracului – vă plac și vreți să-i puteți pipăi, să-i îngrămădiți la ciorap ca la cutia milelor, nu să-i aveți în virtual precum îi au astăzi ateii. Voi îl aveți în virtual doar pe Dumnezeul vostru.
  4. Dacă personajul Iisus era unul modest și se autointitula simplu Fiul Omului, voi, niște șarlatani îmbuibați și turnători dovediți la Securitate de ce vă împopoțonați cu tot felul de titluri precum ÎnaltPreaSfințitul ori PreaCuviosul, mult prea des prin presa bistrițeană?
  5. Știați că atunci când Constantinopolul a fost asediat de turci orașul era condus de popii care îi îndemnau pe localnici să doarmă liniștiți deoarece oastea îngerilor condusă de Savaot o vină ca să-i apere și să-i salveze?
  6. Arhireilor locali, cu ce o să ne mai prostiți la Bistrița de acum înainte?

 • DIN MIILE DE CREDINCIOSI NU SE GASESTE UNUL SA ZICA:DOAMNE ,DA-I SANATATE MITROPOLITULUI ANDREI?!…Unde sunteti pupatorilor de maini si chiar tu R….profitor de imagine?!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS