Actualitate

Modernizarea DJ 173B între Bistrița și Tărpiu, în linie dreaptă

Lucrările de modernizare a DJ 173B pe tronsonul Bistrița – Tărpiu (7,27 km), printr-un proiect cu fonduri europene derulat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, au intrat în ultima fază.

”Suntem pe ultima sută de metri cu modernizarea drumului județean care leagă Municipiul Bistrița de localitatea Tărpiu (7,3 km) – DJ 173 B”, spune președintele CJ Radu Moldovan.

Lucrările finanțate cu bani europeni prin prin Programul Operațional Regional 2014-2020 cuprind: așternerea îmbrăcăminții asfaltice, realizarea unor casete la marginea pietruirii existente, din balast, cu o grosime de 25 cm, scurgerea și evacuarea apelor pluviale prin elemente de scurgere specifice DJ (șanțuri de beton, șanțuri din pământ, rigole carosabile), 23 de podețe noi, amenajarea drumurilor laterale pe o lungime de 25 m și racordarea acestora cu drumul principal, amenajarea acceselor la proprietăți (până la limita de proprietate) pe o lățime de 7 m și o lungime medie de 3 m, ziduri de sprijin de tipul fundație adâncită de parapet, din beton, marcaje și semnalizare rutieră. 

Investiția este realizată de asocierea dintre firmele M.I.S. Grup Anieș – FAR Foundation Rodna – Drumserv Tg. Mureș – Drumuri Bihor (pentru execuție) – StarCom Exim Cluj-Napoca (pentru proiectare).

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS