Actualitate

Un tânăr care a lovit și agresat sexual o femeie în pasajul de la Gară a fost arestat

Un tânăr de 32 de ani bănuit de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală a fost identificat și reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița.

Acesta a lovit și agresat sexual o femeie în pasajul pietonal subteran din zona Gării Bistrița.

”În seara de 6 noiembrie, în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui bărbat de 32 de ani din Nimigea, cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în dimineața de 29 octombrie, acesta a lovit o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, iar după ce aceasta a căzut, a pipăit-o și atins-o în zone intime.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investiții Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE

La data de 7 noiembrie, bărbatul de 32 de ani cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, în vederea arestării preventive.

Față de acesta, Judecătoria Bistrița a dispus arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

29 comentarii

 • Astept pedeapsa, care sper sa fie una ce va descuraja alti tampiti sa mai faca asemenea lucruri. SI ASTEPT MONTAREA DE URGENTA A CATORVA CAMERE DE FILMAT, de preferat nu cele mai ieftine si cu rezolutie scazuta. Hai, primaria Bistrita! Lasa stelutele pe pietonal, ocupa-te de siguranta cetatenilor!

  101
  1
  • Mie îmi este frică să merg prin pasaje şi ziua prefer să merg pe străzile mari unde este şi circulație mare de maşini deci şi mai multă lume deoarece sunt mai sigure.

   74
  • Ce oraş frumos şi dinamic plin de magazine şi plin de lume a fost Bistrița şi ce cloacă a ajun azi !

   16
 • În Bistrița este mult mai sigur să mergi cu maşina decât pe jos, dacă mergi pe jos rişti să dai peste tot felul de specimene.

  57
  1
  • Nici cu autobuzul nu este sigur să mergi în Bistrița, recent un bătrân a fost bătut în autobuz chiar sub ochi călătorilor , tot maşina personală rămâne singurul mijloc sigur de deplasare.

   48
   3
 • Camerele de supraveghere , alea pentru care am platit montaj si mentenanța , camerele alea unde le-ati montat ?
  In fata primariei ?
  La Consiliul Județean ?
  La usa partidelor ?
  Cate funcționează ?
  Cate aveti funcționale in pasaje si alte zone periculoase ?
  Răspundeți !

  15
  • Acum unde stau ascunşi ” specialiştii din primărie ” cu ideile lor ciudate ?! 🤣

   20
  • Toți locuitorii Bistriței sunt doar nişte biete victime colaterale ale habarniştilor din primărie.

   29
  • Ce Caracal am depăşit şi Vasluiu cu tot cu Bârlad la nivelul de competență 😂

 • Avem zeci de străzi în noile cartiere din mijlocul Bistriței fără pic de ilumitat public unde este un real pericol să mergi seara.

  35
  • Faptul că jumătate din străzile oraşului nu au iluminat public spune multe despre nivelul administrației oraşului.

   16
 • Înaite te existau sectorişti care aveau fiecare arealul lor de care răspundea şi unde patrulau pentru asigurarea linişti publice . Acum mai patrulează cineva prin oraş ?

  18
  1
  • Cel mai potrivit este ca în Decebal să se astupe groapa aceea un viitor
   punct de mizerie şi infracțiuni şi toată lumea ar fi mulțumită.

   30
   1
 • Doamne fereste…sa intelegem ca pasajul de la piata nu va mai fi traversat de catre doamne?Sa ajungem sa ne punem intrebari cui vor fi mai de folos scarile rulante? Victimelor sau agresorilor.Bine …la intrarea in pasajele astea subterane se poate pune un indicator care sa ilustreze prin imagini stilizate si elocvente ca violul este interzis.Asta ca sa nu mai fie suprasolicitati militienii.

  7
  5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS