Actualitate Recomandări

Modernizarea secțiilor externe ale SJU Bistrița de pe str. Ghinzii, aproape de finalizare

Finalizarea proiectului de reabilitare și modernizare a secțiilor externe ale Spitalului Județean de Urgență Bistrița, situate pe strada Ghinzii nr. 26, se apropie cu pași repezi.

”Aici se va muta în casă nouă secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, iar cei mai încercați dintre noi vor beneficia de cele mai bune condiții de tratament, la noi acasă. Compartimentarea secției va cuprinde 60 de locuri pentru spitalizare de zi și spitalizare continuă precum și cabinete medicale”, spune președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, într-o postare pe Facebook.

Proiectul ”Creşterea eficienţei energetice a Secţiilor externe ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, de pe str. Ghinzii nr. 26”, unde a funcționat Pavilionul TBC, este finanțat cu bani europeni prin Programul Operațional Regional. Aici lucrează asocierea dintre Inst-Nistor SRL Bistrița și Kes Business SRL Bistrița, aceeași care a reabilitat secțiile externe de pe str. Alba Iulia, acolo unde sunt secțiile Boli infecțioase, Pneumoftiziologie și Dermatovenerologie.

1 comentariu

  • vi se pare normal ca sectia de oncologie sa fie in fosta sectie tbc (chit ca ii renovata) si sectia de tbc se fie asa aproape de centrul orasului? vis-a-vis de o gradinita??? si case si magazine si birouri??? sa se posteze specimenele care asteapta la poarta spitalului de pe alba iulia…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.