Social

Monița: Romuli a absorbit 7 milioane de euro

Primarul din Romuli, Ioan Monița, a spus că în comuncă s-au realizat proiecte de aproximativ 7 milioane de euro din fonduri europene.

”În Romuli s-au făcut investiții cu fonduri europene în modernizarea comunei și crearea condițiilor normale de trai pentru cetățeni. S-au absorbit aproximativ 7 milioane de euro bani europeni. Peste 80% din comuncă este racordată la apă și canalizare, avem cămin cultural renovat, școli refăcute, grădinițe noi, o rețea densă de drumuri forestiere reabilitate cu bani europeni, centru de informare turistică, am finalizat de curând infrastructura de prevenire împotriva inundațiilor, alte câteva proiecte fiind aproape de final. Sper ca acesta să fie doar un început de drum în ceea ce privește fondurile europene. Preocuparea tuturor primarilor trebuie să fie spre a face proiecte pentru investiții cu bani europeni”, a spus Ioan Monița.


Pentru proiectul integrat “Alimentare cu apă, canalizare şi staţie de epurare, modernizare-renovare cămin cultural, construire grădiniţă si reabilitare drum”, în valoare de 2,5 milioane euro, primarul Ioan Moniţa a primit din partea Comisarului European pentru Dezvoltare Regională, Corina Creţu, Premiul I la Gala Fondurilor Structurale.

VEZI și: Investiţii de 2,5 milioane lei, finalizate la Romuli. Primarul Moniţa, premiat pentru proiectul integratCentru de informare turistică la Romuli. Planurile primarului Ioan Moniţa în domeniul turismului

2 comentarii

  • ma prostime de gaita foarte bine a facut,monita este tare pe instalatie si e si destept pe deasupra .ce spui de gogorita de primar de la odorhei care nu stie citi si scrie,dar sa mai aduca fonduri europene.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS