Actualitate

Monitorizare publică a activității pe șantierele din Bistrița

Începând cu anul acesta, pentru ca bistrițenii să fie la curent cu tot ce se întâmplă în oraș, municipalitatea va anunța bilunar raportul investițiilor, adică stadiul fizic al lucrărilor la fiecare proiect.

”Vom prezenta ce se întâmplă pe fiecare șantier în parte în municipiul Bistrița. Este o modalitate prin care vom transparentiza și mai mult ceea ce se întâmplă în plan investițional”, a anunțat primarul Ioan Turc.

El a precizat: ”Oamenii vor vedea care este dinamica activității pe șantiere și, în acest mod, publicul va putea fi mult mai bine informat iar societățile comerciale, cele care se află în raporturi contractuale cu Primăria, vor ști că există o monitorizare publică a modului în care își respectă angajamentele mai bună decât până acum”.

5 comentarii

  • Adica de doua ori pe luna sau odata la doua luni???
    DE CE NU MONTATI CAMERE DE SUPRAVEGHERE, CATE DOUA PE FIECARE SANTIER???

    17
    1
  • Cu monitorizarea nu se rezolva nimic, ce parca bistrițeni nu „monitorizeaza” adică vad zilnic progresul fizic al lucrărilor care lucrări se tot prelungesc, Constructorii știu ca primarul e un bufon, știu ca nu o sa perceapă penalități de întârziere, si mai știu ca o sa aibă ajustări economice pozitive un ex ar fi creșterea prețului la materiale, ce nu înțeleg eu, disconfortul este creat de proiectele din era Crețu, a anunțat acel falnic audit la primărie, firma având un singur angajat, reducerea și selectionarea aparatului administrativ, tot aceeași oameni dar e mai mare , reducerea termenelor de execuție care se prelungesc, si veșnicul „vom” face, acționa, si am uitat e singurul susținător un un plapand/uscat ecologist.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.