Actualitate

Moș Crăciun, salvat de pompieri de la înălțime și din mâinile lui Grinch

Peste 200 de copii au privit cu sufletul la gură cum pompierii l-au salvat pe Moș Crăciun care a rămas blocat pe clădirea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița. Cei mici s-au amuzat copios când Grinch, monstrulețul verde care urăște Crăciunul, a fost stropit cu apă și îmblânzit.

Moș Crăciun a fost coborât, în siguranță, de pompieri, cu scara de la mare înălțime, iar cei doi spiriduși care l-au ajutat să împartă cadouri, și ei aflați pe altă clădire, au coborât cu o scară simplă în mijlocul mulțumii nerăbdătoare să primească daruri.

Acestea însă erau cât pe ce să fie furate de Grinch, ţâfnosul monstruleţ, sătul de-atâta ”tărăboi“ care se face de fiecare dată în preajma Crăciunului. Totuși, după ce morocănosul a fost stropit cu apă ca nu cumva să facă vreo boacănă și a fost îmblânzit de Moș Crăciun, l-a ajutat pe acesta din urmă să împartă copiilor darurile.


”Moș Crăciun vine în fiecare an cu sania lui magică și cu spiridușii care îl ajută să împartă daruri, dar, de fiecare dată, în apropierea unității de pompieri nu știu cum se face că rămâne împotmolit, ba pe pasarelă, ba suspendat într-un balcon.

Anul acesta a rămas pe clădirea Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la înălțime și pompierii au intervenit să-l salveze. În această seară a apărut și Grinch, dar noi am făcut în așa fel încât binele să învingă răul și Moșul să își îndeplinească misiunea și cadourile să ajungă la copii”, a spus Marius Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița.

5 comentarii

 • 👏
  Ce bine că l-au salvat pe Moș Karacsony!
  I-am scris Moșului să îmi aducă un bilet la un meciul dintre Tottenham și Liverpool.

  3
  7
  • Să știe toți cititorii Timponline.ro că nu eu am scris comentariul de mai sus. E un impostor care pretinde că aș fi eu!

   1
   3
 • Eu sunt in Laponia si plec in ajun cu renii mei incarcati cu toate cele din scrisorile voastre. Toti astia mascati ce umbla cu tot felul de masti pe fata inainte de aceasta data sunt niste … izmanosi !

  6
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS