Social

Moș Nicolae le-a adus dulciuri și tablete copiilor din Prundu Bârgăului

(FOTO) Moș Nicolae i-a vizitat la școală și la grădiniță pe toți elevii din comună și le-a adus celor mici dulciuri, iar școlarilor (inclusiv celor de la liceu) tabletele mult așteptate. Astfel, peste 1.400 de copii care învață în grădinițele și școlile din Prundu Bârgăului au primit vizita lui Moș Nicolae.

“Moșul nu a uitat de copiii cuminți și astăzi și-a făcut timp să treacă pe la ei cu daruri. Așa cum am procedat în fiecare an, elevii și preșcolarii din comuna noastră au primit cadouri de Moș Nicolae, daruri pregătite special pentru ei de Primăria Prundu Bârgăului. Am pregătit pachete cu dulciuri pentru copiii care sunt la grădiniță și la școala primară. Au primit daruri toți copiii până în clasa a patra. De asemenea, toți elevii, inclusiv cei de liceu, au primit tablete cu acces la internet”, spune primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.

Micuții s-au pregătit cum se cuvine pentru vizita lui Moș Nicolae i-au spus poezii și cântecele.

Moșul nu a uitat nici de cadrele didactice, care vor primi zilele viitoare laptop-uri pentru a-și desfășura activitatea didactică în cele mai bune condiții.

Primăria comunei Prundu Bârgăului a accesat un proiect de finanțare prin care au fost achiziționate tablete și dispozitive electronice pentru învățământ. Astfel, prin acest proiect au fost achiziționate 1.072 de tablete pentru elevii din comună și 76 de laptopuri pentru cadrele didactice.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.