Social

Motelul din Crainimăt a luat foc. Patru echipaje de pompieri au intervenit

(FOTO-VIDEO) Patru echipaje de pompieri bistrițeni cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD au luptat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, să stingă un incendiu izbucnit la un fost motel din localitatea Crainimăt.


Incendiul a fost anunțat în jurul orei 2.40 și a fost localizat și stins puțin după ora 3.00.

Motelul are opt camere și 12 locuri de cazare. Se numește ”Roza Vânturilor”, iar într-o perioadă era de vânzare la prețul de 90.000 de euro.

Foto-Video: ISU Bistrița-Năsăud

10 comentarii

 • Roza Vinturilor a fost pus la vinzare de multi ani si nu si-a gasit cumparator,proprietarul fiind plecat in Germania. Omul si-a asigurat Roza la o suma mai mare decat ar fi luat pe ea si uite asa a luat-o vintul….

 • Interesant, nu era locuit de nimeni și a luat foc. MAI MULT CA SIGUR A FOST ASIGURAT SI O SA INCASEZE BANI DE PE ASIGURARE

 • Se nasc multe presupuneri în asemenea nenorociri. Am speranța că cei în drept să cerceteze cauzele incendiului izbucnit la o oră neobișnuită vor stabili cu exactitate împrejurările în care a pornit acest eveniment. Ei nu au voie să fie subiectivi în analiza, cercetarea cazului, pe ei nu-i mână invidia și reavoința ca, pe unii comentatori, care fac tot felul de presupuneri. Să lăsăm în seama cercetătorilor să se pronunțe asupra adevăratei cauze declanșatoare a evenimentului. Obiectivitatea acestora va lămuri lucrurile, având răbdare vom afla adevărul !!!

 • Un imobil asigurat, dar nelocuit și deconectat de la rețeaua electrică ia foc. Proprietarul a încercat fără succes să vândă imobilul. Ce anchetă mai trebuie? Tb dovedit urgent că focul a fost pus pt a încasa banii, proprietarul obligat să plătească intervenția pompierilor și apoi închis pe 20 de ani, în aceeași celulă cu cei care au pus focul. Asta s-ar întâmpla într-o țară cu apă caldă.

 • Terminați mai cu presupunerile voastre de rahat !
  Acuzați fara dovezi si discernământ !
  Mai vedeti-va de buda voastră ca o sa vi se sucească grumazul de la uitatul peste gardul vecinului !

  • Noi măcar nu ne-am dat foc la budă să încasăm pe ea bani de palat. Văd că acum scrii cu IP de Germania, spr ca în curând să scrii cu IP de Jilava!

 • culmea va mai merge…pentru ca daca proprietarul nu avea ok-iul de la firma de asigurari nu lansa comanda…
  la tihuta cel putin trei cabane au avut aceeasi destinatie….dar si atelierul de tamplarie al maimarelului peste de la colibita!
  cand ai ceva de vanzare aceasta metoda e cea mai buna
  asa au facut si politicienii cu romania….de dupa 89

 • Am citit toate comentariile voastre. Dar ati omis sa spuneti ceva important. Fie ca nu stiati, fie ca nu ati vrut. Patronul acestui motel este un infractor. A facut puscarie 7 ani si 6 luni pentru proxenitism. Toate astea se intamplau chiar in acest motel ce el apoi l-a incendiat pentru a lua banii pe asigurare. Cititi aici si va convingeti ce spun:

  „Pentru a pronunţa sentinţa atacată, Tribunalul Bacău a reţinut că inculpatul Ostalis Stefan, administrator la SC E.C. SRL Bistriţa, deţine un motel în localitatea Crainimăţ, comuna Sieu-Măgheruş, jud. Bistriţa Năsăud, cu program de alimentaţie publică şi streaptease.”

  Sursa:
  https://legeaz.net/spete-penal-iccj-2005/decizia-2118-2005

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS