Actualitate

Motocicliști răniți în accidente la Sigmir și Unirea, transportați la spital

Un echipaj de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit în Bistrița, localitatea componentă Sigmir, pe DJ 151, unde a avut loc un accident în urma căruia un motociclist a fost rănit.

Echipajul medical a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de 31 de ani, care prezenta leziuni ușoare la nivelul picioarelor. El a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Coliziunea a avut loc pe raza municipiului Bistrița, în cartierul Sigmir și au fost implicate o motocicletă condusă de un bărbat de 31 de ani, din Gherla, județul Cluj și un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani din județul Suceava. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, în ambele cazuri rezultatele fiind negative”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Un alt accident s-a petrecut în localitatea componentă Unirea, pe DN 17.  Echipajul de terapie intensivă mobilă și echipajul de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița au intervenit la un accident în care au fost implicate un autoturism și doua motociclete, iar unul dintre motocicliști a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la locul accidentului un motociclist în vârstă de 20 de ani, conștient, cu leziuni minore și l-a transportat la UPU SMURD Bistrița.

O motocicletă condusă de un tânăr de 20 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu alte două motociclete, conduse de doi bistrițeni de 17 și 18 ani, care au fost proiectate într-un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Șieu. Tânărul de 20 de ani a fost rănit și transportat la spital. Conducătorii auto și moto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, a precizat Poliția. 

4 comentarii

  • sa le fie rusine, trec ambaland motoarele parca sunt rachete supersonice pe bulevarde, in cartiere in viteza, orasul ma idiotilor nu RALLY MOTTO CROSS

    • Niște nesimțiți care nu țin cont și nu respectă oamenii acestui oraș. Ambalează motoarele prin fața Spitalului și nu țin cont de oamenii care au nevoie de liniște. Motoarele astea nu au limită de decibeli?

  • Așa este, s-au umplut de idioți care își tureaza rablele de atv-uri, jeepuri și. Motociclete de nu mai ai pic de liniște și siguranță. Cel puțin zona UNIREA îi dezastru strada oifului și Aerodromului îi jale. Sper să se sesizeze autoritățile locale. Nu am nimic cu cei care își respectă semenii, dar că în orice domeniu sunt și idioți.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.