Economie

Motorina s-a ieftinit pentru prima oară anul acesta. Prețuri la stațiile din județ

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților a redus în acest weekend prețul motorinei și a menținut prețul benzinei, astfel că diferența de preț dintre cei doi carburanți a scăzut la doar șapte bani pe litru.

Exceptând o ieftinire nesemnificativă, de un ban pe litru, aceasta este prima ieftinire a unui carburant operată de Petrom în luna aprilie și ea vine după cinci scumpiri consecutive.

La stațiile Petrom de la Bistrița și Năsăud, motorina costă 7,49 lei/litru, la Petrolium Năsăud și Alex Dora – 7,53 lei, la Lukoil și socar – 7,54 lei, iar la OMV și Ozana – 7,55 lei/litru. Cea mai scumpă motorină se vinde în județ la MOL și Rompetrol – 7,61 lei/litru.

Cea mai ieftină benzină este la Petrolium Năsăud – 7,35 lei/litru. La Ozana costă 7,36 lei/litru, iar al Lukoil – 7,38 lei/litru. Cea mai scumpă benzină – 7,46 lei/litru este la MOL și OMV.

Etichete

3 comentarii

 • Multumiti din inima partidului! A scumpit-o cu 5 lei si o ieftineste cu 1 ban. A scumpit-o de cinci ori si a ieftinit-o o data! Multumiti, nu ezitati, ca partidul asteapta slava! Laudati, inchinati-va si bucurati-va! Dar mai ales rugati-va ca dupa ce va ia tot, sa va arunce si voua ceva, asa, ca la caini! Cum a facut cu vaucerele pentru incalzire ca sa vedeti cat e de bun! A scumpit curentul, gazul si lemnele dar v-a dat vaucere ca la milogi! care partid? Dar ce, sunt mai multe? Este numai unul: PSD!

  24
  8
 • Cum naiba ,in 2008 cand barilul era 149 de dolari ,litrul de motorina era 4 lei iar acum xand barilul e 125 de dolari ,motorina e 7,5? Comparatia e la fel si la benzina.

  18
  1
  • În 2008 banii aveau valoare mai mare. Cu 4 lei puteai cumpăra multe lucruri, de exemplu două franzele. Azi cu patru lei nu iei nici măcar una.
   Salariul minim net în 2008 era de 480 lei
   Acum e de 2000 lei, deci poți cumpăra mai mulți litri de motorină.

   5
   1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.