Economie

Motorina s-a scumpit din nou. Cât costă la stațiile din Bistrița-Năsăud

S-a majorat iar prețul motorinei. În Bistrița-Năsăud, șoferii pot alimenta de la nu mai puțin de nouă companii care vând carburanți, prețul fiind diferit.

Potrivit presei economice, prețul motorinei standard a crescut, la Petrom, cu patru bani pe litru față de săptămâna trecută.

Cea mai ieftină motorină se vinde la stațiile Lukoil de la Crainimăt, la prețul de 7,45 lei/litru, în timp ce la Petrolium Năsăud costă 7,49 lei/litru. Cu același preț ca și la Petrom, 7,54 lei/litru, se vinde motorina la Ozana și la Socar, în timp ce la MOL și Rompetrol costă 7,56 lei/litru. La OMV, motorina costă 7,60 lei/litru, iar la Alex Dora 7,67 lei/litru.

Benzina cea mai ieftină costă 6,81 lei/litru la Lukoil și 6,83 lei/litru la Petrolium Năsăud.

La Petrom, litrul de benzină standard costă 6,88 lei, la fel ca și la Ozana. La Socar este mai scump cu un ban, iar la OMV și Rompetrol costă 6,92 lei. La MOL, benzina costă 6,93 lei, iar la Alex Dora costă nu mai puțin de 7 lei litrul.

Etichete

1 comentariu

  • Multumiti din inima partidului! Cu Ciolacu inainte vom avea victorii multe. Urmeaza din nou gazul si curentul. Doar de aceea suntem tigrii Europei – cum a zis VV Dancila.

    13
    6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS