Dintre numeroşii concurenţi din Bistriţa-Năsăud care şi-au încercat de data aceasta şansele în concursul „Chefi la cuţite” a rămas unul singur. Este vorba de Iulia Sălăjan din Prundu Bârgăului care va face parte din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu.
Au părăsit mai întâi concursul Florile Dumitrene, Cătălina Neculai şi Ioan Larionesei din Sîngeorz-Băi, ei fiind urmaţi de Anca Pintican din Prundu Bârgăului, stabilită în Spania, Jenica Forfotă din Bistriţa Bârgăului şi Elena Rus din Tiha Bârgăului. Ea a ajuns până la faza pregătirii unui desert la rece. A făcut o pară umplută cu mascarpone, piper roşu, şofran, chili şi gimbir. „Am ajuns până aici, înseamnă că sunt şi eu bună!” a spus Elena. Preparatul nu le-a plăcut chefilor. Ea nu a mai trecut în etapa următoare.
Iulia Sălăjan, manager la SPA Prundu Bârgăului, este originară din Şimleul Silvaniei şi s-a remarcat, încă de la prima apariţie, printr-un exces de vulgaritate, aşa cum am scris AICI.
E un show… trebuie persoane dispuse sa faca asta. E cu bip-uri, oricum. Iar noi o sa ne stafidim in fata tembelizorului, intelegand care ce vrea. Ei fac raiting, noi pierdem timpul. Quid pro quo!
Lasati naibii echipa mov. Va invit la echipa VERDE la strans de peturi si la plantari. Succesul este garantat. Participantii vor primi cate o pereche de manusi si 2-3 saci. Cine este iubitor de pescuit poate sa doneze si vreo 10– 20 lei pentru marea populare cu crap, caras, platica a raurilor din BN care se fa produce foarte curand. Va asteptam cu drag.