Economie

Municipalitatea primește 11,3 milioane lei din fondul de rezervă al Guvernului

Guvernul a alocat suma de 856.929.000 lei din fondul de rezervă bugetară, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024, pentru asigurarea veniturilor proprii necesare activității curente și finalizarea unor obiective de investiții în 55 de municipii din 37 de județe.

Condorm Hotărârii de Guvern, Primăria Bistrița primește 11.339.000 lei pentru plata cheltuielilor curente și de capital.

”Actul normativ era necesar întrucât, în contextul actualei situații economice, unele unități administrativ-teritoriale se confruntă cu o criză financiară atât la nivelul activității proprii, cât și la nivelul operatorilor economici aflați în relații contractuale cu acestea, iar autorităților publice locale le este imposibil să asigure finanțarea și finalizarea unor obiective de investiții prioritare”, a explicat Executivul demersul alocărilor.

2 comentarii

  • Nici n-a inceput bine anul si Primaria Bistrita are nevoie de 11,3 milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de functionare. S-o desfiintam zic ca nu e rentabila si face numai prostii! Nu ne aduce nimic, doar strica ce a fost bun pentru a reface mai rau si consuma. O gaura neagra pentru oras si tara.

    23
    4
  • Care fond de rezerva?Daca imprumuta tara cu 3 miliarde de euro pe luna sa plateasca pensionari tineri si milioane de bugetari,de unde fond de rezerva???

    12
    2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS