(FOTO-VIDEO) Nina Rus de la Păstrăvăria Romuli a trecut de două probe în semifinala concursului „Chefi la cuţite”. A avut cea mai bună farfurie în prima probă din semifinală şi a treia farfurie în a doua probă. Ea a impresionat mai multe doamne în vârstă cu chiftele şi piure, cu toate că acelaşi fel de mâncare l-a mai gătit şi o altă concurentă, Ming.
Nina Rus şi Angi Cobuţ au gătit în prima probă din semifinala concursului „Chefi la cuţite” alături de ceilalţi opt concurenţi un meniu care să respecte tema ”Avion în farfurie”, degustat apoi de un juriu format din artiști, compozitori, designeri, bloggeri cunoscuți și oameni din modă. În 75 de minute, concurenţii au găsit ce le-a trecut prin cap, asta pentru că chefii nu au mai fost alături de ei, fiecare semifinalist gătind pe cont propriu.
După ce juraţii au terminat de degustat, au dat cele mai mari note Ninei Rus care a avut, în opinia lor, cea mai gustoasă farfurie. Ea a gătit somon cu diverse sosuri.
În schimb, Angi Cobuţ, care a gătit vită cu sos de vin şi fructe a fost eliminată şi a trebuit să părăsească concursul înainte de a doua probă din semifinală.
În cea de-a doua probă, opt concurenţi au gătit mâncare tradiţională reinterpretată, jurizată de simpaticele doamne de vârsta a treia care au mai fost în show: coana Mița, tanti Didina, doamna Ioana și doamna Lucia. La fel ca şi Ming, concurenta din echipa mov, Nina Rus a gătit chifteluţe cu piure. Juratele au apreciat că cele pregătite de asiatică au fost mai bune, dar tot i-au dat note mari şi Ninei Rus.
Pe ultima sută de metri, concurenții rămași în concurs luptă pentru un loc în finală. Familia, prietenii, oamenii dragi, i-au susținut pe fiecare dintre ei cu un mesaj.
Finaliştii vor fi stabiliţi după a treia probă în care Nina Rus are de gătit pere în vin. Ea a ales să fiarbă perele în şampanie cu anason şi alte arome.
În ultima rundă din concurs vor intra doar trei din şase câţi au participat la proba a treia. Numele celor trei vor fi cunoscute abia marţi seara. Premiul cel mare al concursului este de 30.000 de euro.
Adaugă comentariu