Recomandări Social

Nina Rus, premiată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud pentru excelență în domeniul gastronomiei

(FOTO-VIDEO) Chef Nina Rus, de la Păstrăvăria Rin Romuli, a fost premiată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și de Asociația Produs în Bistrița-Năsăud pentru ”excelență în domeniul gastronomiei”. Cele două diplome i-au fost înmânate, sâmbătă, la evenimentul de fine dining pe care l-a organizat, de Mihaela Ivan, consilier al președintelui CJ.

”Experiență culinară rafinată, desen în farfurie, gust desăvârșit, pasiune, excelență. Pe scurt, asta înseamnă #fine_dining, iar Nina Rus a reușit să aducă acest concept în Poarta Transilvaniei – Bistrița-Năsăud, la Romuli. Felicitări, Nina pentru deliciile culinare, că ridici la rang de artă tot ce este bun și Produs în Bistrița-Năsăud. Este admirabil ceea ce faci, cum faci și abia așteptăm următoarele seri de fine dining cu Bunătățile lu’ Nina”, a scris Mihaela Ivan pe Facebook.

https://www.facebook.com/mihaelaivan.ro/posts/4097393723674697

La evenimentul culinar de sâmbătă, unde toate locurile au fost rezervate, au gătit chef Nina Rus și chef Ionuț Belei, care și-au delectat oaspeții cu cele mai fine preparate. A fost organizată și o tombolă, premiul fiind două cuțite cu semnătura gazdelor evenimentului.

Scriitorul Gelu Vlașin, care a participat la eveniment alături de soția sa Cristina, s-a declarat impresionat.

https://www.facebook.com/gelu.vlasin.poet/posts/3114064708824006

https://www.facebook.com/100010709705278/videos/1325070701284035

13 comentarii

  • Si gura lui trebe sa mance ceva…poate o nunta, etc…de unde stii tu ce gendeste pcj?

 • Nu-i rău, într-un fel, dar oare pe cel mai bun crescător de animale, pe cel mai bun medic, profesor, inginer, electrician…a! ăștia n-o fost la TV, nu-s buni pt imagine, nu votează pt un kg de zahăr, nu se vaccinează pt 3 mici…înțeleg.Da ,,pești”, pești o fo mulți? numa întreb.
  PĂREREA MEA !

  • Nea ION matale meriti cu prisosință premiul pentru cel mai “ fair -play” comentator .
   Felicitări si multă Bucurie vă doresc.

 • Diploma aia are fix valoarea celui care ți-a dat-o intrând cu bocancii în bucătăria ta pentru ca să mănânce și să bea pe gratis. Măcar dacă au plătit pentru rame, mai poți scoate ceva. Pe hârtie nimic. E bine să fii omul de casă a lui Radu Moldovan cât e la putere. Ai impresia că ești mai băgat în seamă. Da și când s-o sătura lumea de el…

 • Cheful e cel pe care il cheama televiziunea pentru emisiuni si pe bucatar il cheama clientul pentru reclamatii!
  Asa cum haina il face pe om!

 • Oare de ce există atâta răutate? Ați gustat preparatele Ninei? Ați petrecut timp alături de ea să vedeți cât muncește? De ce dacă e apreciat un om ce trudește, oferă locuri de muncă, aduce plus valoare locului natal deși o putea face oriunde în lumea aceasta i se oferă astfel de răutăți gratuite?! Sunt cu siguranță probleme ca peste tot dar haideți să și facem lucruri frumoase și să îi respectăm pe cei care merită

  • Corect, face mancaruri bune…dar diplomes nu trebuia sa primeasca…tu stii ce mult fun iesa si cat de mult polueaza sa faca mancare? Pentru asta nu se dau diplome ci se dau doar ….avertismente un fel de felicitari !

 • Cei care comentați tot felu de răutăți și nu va convine succesul cuiva uitați-vă la bârnă din ochiul vostru, aceasta familie a muncit, și muncește din greu sa ajungă unde au ajuns, nu au primit nimic de la nimeni totul este prin învățătură și munca, nu ca alți care au luat totul dea gata, dar ce sa faci asa suntem noi ca nație, sa moara capra vecinului..

  • Mai ovudiu..cine a comentat ceva la adresa doamnei chef?…tu nu vezi si nu stii citi…dap oi sa intelegi!!!!

 • ivanca asta – o fi din neamul lui gruia lui Novac ? – se pricepe la toate, ca ceaușeasca ?
  Ori mănâncă și gura ei un pește ?

  • A ajuns sa lucreze acolo prin concurs. E doar o coincidență că este soția lui lipitor-sef de afișe… vremelnic uns si dumnealui la consiliul județean..între timp ajuns parlamentar. Poate crea și doamna un post de deputat precum și so

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS