Actualitate

Noi pași înspre extinderea rețelelor de gaz în localitățile componente Slătinița și Sărata

Consiliul Tehnico-Economic al Primăriei Bistrița a aprobat, în unanimitate, studiile de fezabilitate pentru cele două proiecte privind extinderea rețelelor de gaz în localitățile componente Slătinița și Sărata.

Primul proiect prevede alimentarea cu gaze naturale în cartierul Slătinița, de care vor beneficia 220 de gospodării, 6 instituții publice și 2 agenți economici.

La Sărata, extinderea rețelei va veni în folosul a 390 de gospodării, 4 instituții publice și 34 de agenți economici din intravilanul și extravilanul localității componente a municipiului Bistrița.

Urmează girul consilierilor locali, săptămâna viitoare, într-o ședință extraordinară, pentru a putea solicita finanțarea prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, spune primarul Ioan Turc.

3 comentarii

 • Normal ar fi ca, firmele de utilități să își ducă rețeaua până la proprietate pe banii lor, și așa au preturi destul de piperate. Vrei să îți vinzi marfa, extindeti rețeaua.

 • In Slatinita se introduce gazul ?
  In anul 2020 a inceput sa se introduca canalizare dar fara spor.Pina in prezent nu sa facut statia de tratatre iar primele 30 imobile de la intrarea in localitate nu sunt in proiect …
  In 2019 a fost vorba ca aduce apa dar pina in prezent nu a inceput sa introduca nici conducta principala…
  Din toate proiectele anuntate pentru aceasta localitate nici unul nu este finalizat.
  A fost finalizat in 7 ani caminul cultural si un teren de sport .
  In rest promisiuni si multa nepasare.
  Apa e foarte importanta pentru localitate va rugam.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.