Actualitate

Viceprimarul Sorin Hangan: Reparațiile pe șoseaua de centură, făcute acceptabil

Lucrările de reparații pe șoseaua de centură sunt acceptabile, apreciază viceprimarul Sorin Hangan, care însă adaugă faptul că este imperios necesar ca administrația locală să urgenteze procedurile pntru a deschide cât mai repede șantierul pentru construcția unei centuri cu adevărat ocolitoare.

”Ora 18.00. Aproape în fiecare zi este ora la care îmi închei programul și mă îndrept spre casă. Nu vreau să sune a laudă, când am acceptat această poziție am știut bine ce mă așteaptă. De multe ori geamul primarului este luminat, semn că încă e acolo. Există o sumedenie de probleme de rezolvat și lucruri de făcut, care sunt puțin cunoscute multora și care țin de administrarea curentă a orașului. Cu toate acestea se întâmplă să ne scape câte ceva, să apară decalaje față de programările făcute publice.

Ieri seară, de exemplu, mi-a trimis mesaj o doamnă din Unirea că de pe strada sa nu au fost ridicate deșeurile vegetale, deși acest lucru, potrivit programării, trebuia să se fi întâmplat deja. Am remediat repede situația.Vă îndemn, așadar, să anunțați imediat când sesizați nereguli. Aceste anunțuri ne sunt extrem de utile și vă garantez că se va interveni de urgență pentru îndreptarea lor. Folosiți orice canal aveți la dispoziție: site-ul primăriei, aplicația i-report, paginile noastre de Facebook, etc. Vă încurajez: implicați-vă!

Astăzi, am fost să văd cum au fost făcute reparațiile pe șoseaua de centură (strada Drumul Cetății -n.r.). Concluzia? Acceptabil, însă e imperios să urgentăm procedurile pentru a ajunge cât mai repede să deschidem șantierul pentru construcția unei centuri care să fie cu adevărat ocolitoare„, a scris Sorin Hangan pe Facebook.

Direcția Servicii Publice Bistrița a anunțat că vrea să încheie un contract de furnizare bitum necesar pentru producerea de mixturi asfaltice necesare pentru reparații curente la străzile, aleile, parcărilor si trotuarelor din Bistrița. Contractul de furnizare bitum rutier 70/100 se va încheia pentru o perioadă de 8 luni pentru perioada 01.05.2022 – 31.12.2022. Pe durata îndeplinirii contractului se solicită cantitatea de 62,52 tone de bitum rutier 70/100 pentru care s-a alocat suma de 212.450 de lei.

Termenul limită pentru prezentarea ofertelor este 27.04. 2022.

29 comentarii

 • Oraș administrat sub orice critică.
  Vă faceți că lucrați și luați salarii imense !
  Pe banii noștri, o duceți bine, trăiți in lux, iar orașul suferă.
  Bla bla, plimbări și poze la București pe la ministere, fără niciun folos, pe cheltuiala noastră.
  De când au venit la primarie oamenii ăștia nu au făcut nimic . Decât gargară.
  Mare problema ați rezolvat, s-a luat iarba de pe o stradă! :))))))
  Adevarul e ca se justifica salariului încasat !
  :)))))))

  • Nu administrează nimeni nimic! Toți sunt acum clavizionari. Își fac poze la Bucale cu miniștrii. Trasează direcții și plănuiesc cum vor cheltui miliarde pe investiții. Astea cu măturatul, ridicatul gunoiului, astupatul gropilor, marcatul trecerilor de pietoni, întreținerea mobilierului stradal, tunsul ierbii, udatul florilor sunt pentru fraieri. Fraierii care i-au votat și care acum, de când s-a pus pe treabă marea coaliție, nu mai au bani să-și achite factura la gaz. Mulțumim din inimă psdnl!

  • @ Alex, Lăsând la o parte limbajul de lemn ” sofisticat ” a lui Turc care în esență nu spune nimic acum nuștiu cine la mai învățat pe Turc să se hlinzească așa când face poze de campanie electorală parcă este Roc după ce a luat palma la Oscar? A uitam nu a putut să renunțe nici la datul din mâine ca moara Olandeză.

  • Purtați vă bine cu nevestele, doar ele vă mai votează data viitoare!!:)) Cetățenii v-au dat o șansă iar voi v-ați kk..t pe ea!! Incapabililor să vă fie rușine!!!

  • nu va este rusine????????????? acceptabil??????? dar noi va platim salariile la nivel acceptabil? sau la maximul posibil? ca aveti niste salarii in primarie de nu va ajunge nimeni!!!! nu va este rusine??? totul este o bataie de joc! cine dreku v-o votat, apoi sa se spele pe cap cu voi.Orasul este dezastruuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! DEZASTRU!!!!!

  • Pe centură se circulă cu viteză mare sunt necesare limitatoare de viteză cel puțin la intersecția Flamingo și la intrarea spre Shullerward.

 • daca asta este acceptabil e clar ce capabil e primaria sa gestioneze orasul. Lucru de mantuiala faceti tot orasul e plin de gropi, denivelari si mai ne luati cu acceptabil. Stati linistiti inca un mandat nu prindeti sa vedeti cand va taxeaza electoratul…

 • Este un chin sa ai de circulat intre 15-18 pe soseaua de laHan pana la Unirea.Poate se vor gasi modalitati de a lucra SI noaptea pe astfel de portiuni intens circulate .mai ales la ore de varf ,cand vin oamenii de la seviciu,scot copiii de la gradinite etc.Apreciem eforturile,dar …poate gasiti posibilitati de fluidizare.

  • Paul, Ați vrut Linie Verde acum Linie Verde aveți puteți să vă spălați acum pe cap cu ea. Încă se circulă relativ bine să vezi tu ce nasol se va circula după ce Linia Verde se va termina.
   Când sau elaborat aceste proiect și îngustarea străzilor Gării-…- Năsăudului oare de ce nu sa făcut nicio simulare cu ce se va întâmpla cu traficul auto în oraș și cu economia orașului. Sau făcut aceste proiecte fără nicio consultare fiindcă așa lea tunat la uni prin cap și fiindcă sunt niște bani europeni de tocat fără ca acești oameni să se gândească și la consecițe.

  • Pai firmele de casa abonate la banul public trebuie să aibă de lucru și la anul. Daca ar asfalta cum trebuie și ar tine asfaltul 5-10 ani din ce ar mai trăi frasinul, mis, dimex și alții abonați la banul public…))

 • Nici până acum nu au reușit să marcheze primul tronson al pista de biciclete de pe strada Drumul Cetății care este foarte utilă și pe care se circulă foarte bine. Idem pentru pista de biciclete de pe Slavici.
  Eu înțeleg că cu achiziționarea bitumului este mai greu dar nu este deloc de înțeles să nu fi în stare ca într-o toamnă și o iarnă să nu fi în stare să achiziționezi 5 litri de vopsea albă necesari pentru marcarea pistei.

 • La anul, pe vremea asta, o luam de la capat cu carpelile. Centura aia nu se va face degraba si nici nu depinde de voi realizarea ei.
  Tot orasul sta intr-o singura intrare dinspre Unirea, n-ai efectiv o alternativa de a ocoli pe undeva Calea Moldovei. Cautati o varianta de a face un drum nou de intrare in oras, pe langa rau, pe langa calea ferata, vedeti voi pe unde se poate doar aveti specialisti si eminente cenusii in Primarie. Acest drum va avea un impact mai mare asupra circulatiei decat centura si ar depinde de voi, suta la suta, realizarea lui.

  • PNL au promis în campania electorală că vor face axa auto pe lângă calea ferată după care au uitat complet de ea. Nu este mare lucru de făcut trebuie doar unite cu tronsoane noi străzile care deja există pe ambele părți ale căi ferate. Există chiar un precedent de succes în acest sens unirea străzilor Arțarilor cu Colibiței ( Crețu a putut însă ăștia nu sunt în stare ).
   Dar deh pentru aceasta este de lucru trebuie ca cei din primărie să-și lucru ceva să facă niște hârti, oare nu pentru aceste lucruri sunt plătiți cu salarii nesimțite.

  • Pentru fluidizarea circulației din oraș este mandatoriu construirea Culoarului Nordului strada de nagistrală de categoria a-III a pe traseul străzilor Valea Căstăilor- Matei Corvin – DN17C lângă Pico Verde.

 • Acceptabil inseamna un nivel peste slab sau prost.Dar…s a facut asa mai SMART,oarecum provizoriu ,ca sa lase loc de foraje pentru apa termala ,pe care o cauta sefu pe la Bucuresti,plus ca nu s a putut pune mercedesu’ de statie de asfaltare in functiune fara consultatii la ministeru cercetarii ,ca sa nu ramaneti cu mobra lui Niculae ,da ăsta cu mobra parca avea mai mult spor.

 • ” Fără o centură prin afara intravilanului Bistriței, fără o Autostradă , fără un Aeroport, fără toate aceste Bistrița va rămâne un cătun nenorocit uitat de timp și lume „.
  Sper să vedem cât mai repede construită noua centură prin afara orașului până atunci vom rămâne cu poluarea datorită căldării depresionare în care se află orașul poluare se adună pe fundul căldări adică chiar în mijlocul orașului.

  • Povești spuse prost în stilul Hangan! Ce să aștepți, „de unde nu i nici Dumnezeu nu cere”. Sunteți de toată jena, cu un primar mereu absent,cu un viceprimar care se vede primar și celălalt viceprimar care este pe lângă subiect total și la dreapta , sunteți pe drumul pierzaniei. Primăria condusă de vechea gardă a lui Crețu vă duce direct la groapa de gunoi (a lui Neculae) și voi săracii nici nu vă dați seama. Continuați să vă bucurați,jumate din timpul vostru a trecut.tic tac

  • Ti ai facut casa la drum sa iti vada trecatorii lepedeele …ai crezut ca va fi ca la tine pe pădurile natale…Ghinion,vorba unui mare ganditor…

 • Noul lozincă PNL de după campania electorală ” Noi nu oprim dezvoltarea orașului, noi îl distrugem și-l mutilăm „.
  Actuali administratori au renunțat la monstruozitatea de internodal înlocuindo cu o monstruozitate și mai mare cu un pasaj subteran . Ca la noi la nimeni , Somalia este deja invidioasă pe noi.

 • sa rascolesti orasul, fara nici o noima, facand din el un santier vesnic in lucru, fara sa existe un plan gandit , doar ca sa dovedesti ca se lucreaza din greu, nu releva decat incapacitatea primariei, care are mult prea multe moase pe care domn primar le protejeaza ,ba chiar le inmulteste , dand masura „onestitatii” cu care isi respecta promisiunile facute. Numai faptul ca o persoana ca Monica Pop ,nu numai ca se afla inca intr-o slujba publica, dar este si repusa, vezi doamne, de Instanta BN in functia de arhitect-sef, impotriva legii si impotriva oricarei ratiuni ce privesc resposabilizarea unor persoane cu functii publice, dau dovada ca libertinismul si abuzul in serviciu sunt protejate de toate structurile , incepand cu neimplicarea dlui primar.
  Domnilor care sunteti domni pe banii populimii, credeti ca ne impresionati doar cu luminite si oua pictate?!

 • E acceptabil, că firmele de casa trebuie să aibă de lucru și la anu’ de aia se asfaltează la mișto.
  In 2022 nu putem face o rețetă de asfalt care sa tina mai mult de un an…))

  • Pai daca ar asfalta cum trebuie și ar tine asfaltul 5-10 ani, din ce ar mai trăi firmele abonate la banul public mis, dimex și alții, ar muri de foame.

 • Domnule Sabin, și alți ar fi protejați daca ar avea un mustăcios în spate.🤫😂
  Prieteni știu de ce.
  Vechea gardă e pe poziție nu s a schimbat decât câinele, cățeluși sunt aceiași doar că anumiți mustăcioși nu merg la biroul primarului cum o făcea cu celălalt.
  Acuma se oprește la parter, ia lumina din birourile jurnalismului.

 • Domnule primar Turc cînd a-ți fost ultima data în control la stația de asfaltare să verificați lucrările la noua stați nu aveți timp căci sînteti pe la București. Păi vă spun eu cu patru gropi cam prin luna iulie aveți asfalt de la noua stați.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS