Actualitate Recomandări

Noi tarife la apă și canalizare

SC Aquabis SA anunță că începând cu 1 aprilie au intrat în vigoare noi tarife pentru serviciile de apă și canalizare în Bistrița-Năsăud, prețuri ajustate cu rata inflației.

11 comentarii

 • sa-ti mergi in concediu/acasa cu banii firmei dupa care sa strigi la ziar…ca ai facut pana PROSTULUI!
  cum p…la mea sa ceri sa ne maresti tariful la apa si canal cand tu director PARCA SUNT VREO PATRU nu esti in stare sa-ti controlezi cheltuielile???
  VOI STITI CATE RETELE SI CATE BRANSAMENTE SE FAC DE CATRE ANGAJATII AQUABISULUI NEDECONTATE LA FIRMA in timpul programului de 8 ore?
  FIECARE ANGAJAT DIN EXPLOATARE ARE DE FACUT UN JOB IN TIMPUL LUCRULUI

  • Stimabile ZORRO, îmi aduc aminte cum la C.A.P.-ul unde lucrai, tov. Preşedinte a raportat conducerii judeţului că i-au fost furaţi 50% din efectivele totale de berbeci ale cooperativei.
   -Câţi berbeci avea CAP-ul înainte de furt? – au întrebat cei de la judet.
   -Doi, să trăiţi- a răspuns prezidentul.
   Fă şi tu un exerciţiu de imaginaţie şi vezi cât de mult te asemeni, nu cu berbecii CAP-ului ci cu tov. Preşedinte. İar acel “catastrofal” 33%, nu reprezintă dacât 1 leu/lună/familie .
   Judecând EXCLUSIV în procente (nu şi în cifre absolute), tot timpul te vei lovi cu inteligenţa de pragul de sus. Succes-!

 • ”Ajustările” conform ratei inflației se fac numai de către furnizori, nu și pentru consumatori, adică la veniturile contribuabililor, salarii și pensii, de aceștia din urmă nu-i doare nici în cot pe cei care sunt plătiți din banii noștri ai contribuabililor, pe a căror interese ar trebui să le slujească. În loc de adevărata lor menire, ei se consideră stăpânii celor mulți, considerând că aceasta este DEMOCRAȚIA, dacă au ajuns la majoritate ei pot să facă așa cum doresc, ”pentru că ei pot”. Ia să le demonstrăm prin participarea masivă la vot, cu orice ocazie, începând cu alegerile europarlamentare și referendum că ”și noi putem” să-i schimbăm din ”stăpâni” în slugi, să vadă și ei cum este să fii slugă, cum ar fi normală și adevărată DEMOCRAȚIA !!!

 • Am privit si nu ne-am minunat deloc.
  Diferenta intre Cluj si Bistrita este de 1Leu/mc.
  Un apartament din Bistrita care consuma 5 mc/luna va plati cu 5 lei mai mult.
  Dar va castiga poate 50 Lei, la alte servicii: Coafor, Manichiura, Pedichiura, Masaj, Frizerie, Transport, Parcare, etc. etc. etc.

 • Aureleeee! tu esti normal???
  Leul ala care zici tu ca nu reprezinta nimic afla ca reprezinta 33%. Fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te cum arata totalul facturat de Aquabis… cu 33% mai mare decat la Cluj de exemplu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.