Actualitate

Nou sistem de iluminat public pe strada Gării și bulevardul Decebal

A fos pus în funcțiune noul sistem de iluminat public pe strada Gării și pe bulevardul Decebal din Bistrița, artere aflate pe axa de transport publică reconfigurată printr-un proiect cu bani europeni.

La începutul lunii a devenit funcțional noul iluminat public și pe celelalte două străzi de pe axa de transport, Năsăudului și Andrei Mureșanu.

Pe traseu au fost montați noi stâlpi de iluminat, echipați cu corpuri de iluminat de tip LED integrate în sistemul de telegestiune. Vechii stâlpi sunt înlăturați, odată cu pădurea de cabluri aeriene.

Primăria Bistrița derulează proiectul cu fonduri europene ”Reconfigurarea axei de transport public pe traseul: str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului”, în valoare totală de 14,2 milioane euro.

4 comentarii

 • Pe Decebal în dreptul blocului Dallas din trotuarul lat de 6 metri de dinainte de potop, a rămas doar un metru pentru pietoni. Fix în mijlocul trotuarului au plantat stâlpii de iluminat. Acum în dreptul Băncii Transilvania nu mai exista deloc trotuar, pietonii trebuie sa coboare pe pista de biciclete sau în parcare. N-am fost la Singapore și nici nu cred să ajung dar dacă așa e și acolo, nici nu-s curios.

  30
  2
 • No fain de tat !
  Poti citi gazetaia noaptea sub stalp .
  Daca Politia Locala reuseste sa faca ordine si stalpii sa nu mai fie lipiti cu tot felul de afise ca in targul de vaci si boi totul arata ca in orasele europene.
  Deocamdata Politia nu reuseste , au trecut 48 de ore de la amenzile date si obligativitatea de a fi date jos dar lipiturile stau bine mersi pe stalpii noi nouti.
  Domnule Primar dati ordine ferme ca ne agreseaza balamucul !
  .

  11
  21
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS