Actualitate

S-au reluat lucrările la pasajul pietonal subteran de pe Bd. Decebal

Continuă lucrările la pasajul pietonal subteran de pe Bulevardul Decebal din Bistrița, care se realizează în cadrul proiectului european de reconfigurare a axei de transport.

”Au fost reluate lucrările la pasajul pietonal subteran din Decebal. În prezent, se intervine la gurile de acces și se continuă realizarea hidroizolațiilor”, a menționat primarul Ioan Turc.

Pasajul pietonal subteran, care va avea patru lifturi, câte unul pentru fiecare acces, și scări rulante pe componenta de urcare, face parte din proiectul de reconfigurare a axei de transport public pe traseul str. Gării – B-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului, derulat de Primăria Bistrița cu bani europeni, în total circa 14,2 milioane euro. 

Lucrările ar urma să fie gata până la jumătatea anului. Pentru 2024 au fost fazate intervenții în valoare de aproximativ 10 milioane de lei.

9 comentarii

 • ITM-ul e o instituție care poate fi desființată, exista legislatie pe SSM foarte bună în România, dar patronii ii trimit pe oameni în fundul gol la munca, pentru ca nimeni nu ii controlează, la fel face și Primaria Bistrita cu muncitorii din subordine…. și pe ei ii vezi ca repara gropi, mobilier strada sa ca sunt urcați în macaraua aia a lor fără cea mai mica norma de protecție prevazuta de lege, somn ușor ITM !!!

  20
  1
 • Degeaba este legislație, dacă nimeni nu poarta casca, ca și recomandare pentru domnul primar dacă tot face postări este ca măcar dansul sa poarte casca de protecție, da mai bine în poze!!!

  8
  1
 • Speram ca pasajul din Decebal , sa nu aiba soarta salii de sport de la Generala 1.
  Are 1 an de inaugurare si pana acum nu a fost folosita .
  Cum de a fost facuta receptia de cei din primarie , de nu poate fi folosita sala de sport, poate ne explica primarul Turc.
  La poze si taieri de panglici este primul pe oras (primul pe judet ,e alt om politic) sa vedem la explicatii cum sta.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS