Actualitate

Noua conducere a Prefecturii a depus jurământul

(FOTO-VIDEO) În prezența reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne a avut loc, în sistem de videoconferință, ceremonia de învestire în funcție a prefecților și subprefecților din mai multe județe, printre care și Bistrița-Năsăud.

Noul prefect Mica Oprea (63 de ani) și subprefectul Ioan Zăgrean (62 de ani), desemnați de PSD respectiv PNL Bistrița-Năsăud și numiți ieri de Guvern, au depus jurământul de învestitură. Al doilea subprefect rămâne Decsei Atilla (UDMR).

La ceremonia de la Palatul Administrativ au participat președintele PNL BN, primarul Ioan Turc, al cărui consilier a fost Mica Oprea în ultimul an, președintele CJ și al PSD BN Radu Moldovan, parlamentari, șefi de instituții, primari.

8 comentarii

 • Ma mir ca n-a fost si un preot sa sfinteasca locul , dupa plecarea celorlalti . Ar fi trebuit sa cante apoi „Vrednic este!” (evident , pentru fiecare personaj , vai de mine voiam sa spun personalitate si greseam grav!) iar corurile reunite ale partidelor de coalitie sa raspunda .Ce ar fi trebuit sa raspunda ? Va las pe dumneavoastra sa hotarati raspunsul.

 • Le dorim succes fiecaruia .Domnul Zagraean a dovedit in privat că stie are maturitatea finaciara si poate si politica sa faca ceva pentru comunitate.Asteptarile sunt mari si coalitia farmitata ,sper totusi ca va ramane ceva dupa aceasta echipa

 • La vremuri noi, tot noi.
  Vremea tinerilor trece și ei tot așteaptă dobândirea experienței.
  Nu mai am nicio așteptare și speranță de la cei ce au trecut de 50 de ani și s-au uns cu toate alifiile.
  Plus că le-a trecut cheful de muncă, atâta cât îl aveau.
  E plina lumea de indispensabili/indispensabile (bune , pe frigul ăsta), dar în urma lor, cel mai adesea, nu se vede nimic bun.

 • Nu inteleg de ce a fost necesara schimbarea prefectului cu un alt prefect???? Am avut un prefect elegant, prezentabil, tanar, harnic si dornic sa faca si sa demonstreze ceva. Nu vreau sa-l laud pe Stelian Dolha ca nu-l cunosc personal, dar sa schimbi un prefect tanar cu dorinta de munca cu o doamna pensionara care ar trebui sa-si vada linistita de pensie si batranete si sa-i lase pe cei tineri sa faca treaba, este de noapte mintii. In loc sa evoluam naibii ca suntem in urma tarilor civilizate cu zecii de ani aducem toti pensionarii sa ne conduca si ne mai miram de ce pleaca tinerii in alte tari. Cu numirea acestei doamnei mai vechii parca ne-am intors in vremurile comuniste cand tovarasele de partid conduceau barbatii. Iesiti naibi la pensie si lasati pe cei tineri sa conduca ca ne-am saturat de oamenii care abia se misca si ei se tin de functii. Pe Raducu Moldovan cum de nu-l schimbati cu un alt pensionar???? Ne credem inteligenti dar tot prosti suntem.

  • Tinere daca Stelian Dolha rāmanea la locul lui si era docil nu-l schimba nimeni . Dar facea treaba buna avea “PR” mai bun ca seful si era un pericol pentru Nelutu de la registru primariei . Nu strālucea dar crestea si uite asa l -au executat pe Steli . Daca venea un tânar inimos cu ceva scoli recunoscute eram bucuros … asa nicio asteptare.Sa fim sānātosi!

 • Ce.i ma defectilor cu strutzuri de flori la indivizi numiti in slujba statului? Voi sunteti normali? Maaaaaaa ciudatilor …..nici o poza nu era normal sa apara. Trebuia sa isi intre pe post si sa isi faca treaba acu o stire scurta. In ceva poze are masa sub nas individa. 2500 amenda. Se poate va rugam? Este ca si cum nu ai avea masca. PREFECTUUUUUUU
  Nu stie lumea cum sa isi plateasca gazu si curentu si defectii astia isi dau buchete de flori, in batjocura in fata noastra, PE BANI PUBLICI.

 • Măi frate, țara arde , iar baba se piaptănă (des).
  Mai ieri vedeam o postare despre o ședință fără sens (fix pix ! cum zice românul), la pătratul sau cercul militar , unde o droaie de plătiți din bugetul public tăiau frunze la câini și, vezi doamne, analizau starea disciplinară din garnizoană.
  Frate ! suntem în secolul XXI (nu XXL cum cred unii cu capetele rotunde de la cercul pătrat). Avem armată de profesioniști, a trecut vremea lui LEONTIN SĂLĂJAN și Botnăraș.
  Să le-a spună cineva tovilor gradu !
  Când ne dezvățăm să ne rupem de obiceiurile comuniste (analiza ÎN BOB de partid ?).
  Așa și la prefectură .
  Nuntă mare cu nănași, pentru domnișoara și un alt pensionat .
  La ce ?
  Ce era de sărbătorit ?
  La treabă fraților , că nu pentru festivități sunteți plătiți.
  Guvernați !
  Și guvernați eficient, nu vă bateți joc de banul public, cu gândul că nu vă prinde mâneca scurtă pe post.
  Prost este poporul care rabdă și iartă astfel de manifestări ale celor plătiți de el.
  Poate de-aia ni se zică că suntem mămăligi.
  Plătim ceterașii , da lăsăm pe alții să comande muzica !

 • E penurie de cadre in PSD si PNL, altfel nu-mi explic cum au fost numiti cei 2 tinerei.
  Radu Moldovan ne spune ca au tot sprijinul lui, de parca nu am sti ca fara acest sprijin nu am fi aflat niciodata ca acesti profesionisti exista.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS