Actualitate

O taximetristă a rămas fără bani și acte. Un client i-a furat borseta din mașină

O taximetristă din Bistrița a alertat Poliția după ce a rămas fără borseta în care avea bani și acte. Polițiștii au găsit bunurile femeii la un client pe care aceasta îl dusese cu taxiul.

În urma investigațiilor făcute de polițiștii Biroului de Investigații Criminale cu privire la comiterea unui furt, a fost identificat un bărbat de 57 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea faptei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Furtul a fost sesizat de o femeie căreia i-au fost sustrase din taximetrul pe care îl conducea o borsetă cu mai multe documente personale și suma de 2.500 de lei.

Polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 57 de ani care fusese transportat cu taxiul în aceeași zi, iar în posesia lui au fost descoperite documentele și banii sustrași. Bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite păgubitei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prevăzută la art. 228 din Codul Penal, de către Biroul de Investigații Criminale al Poliţiei Municipiului Bistriţa.

Etichete

4 comentarii

 • Ce bine se castiga din taximetrie, sa faci mimin 2500 lei pe zi, e treaba buna frate, oare de asta si un loc la taxi e peste 10 k euro?

 • Imi pare rau ca ganditi la modul asta!Oare acesta este subiectul:de ce tinea taximetrista banii cu ea?! treaba ei! accentul ar trebui pus pe gestul rusinos,reprobabil ,condamnabil ,al unui barbat de 57 de ani ,care i-a furat femeii banii!!! Chiar daca i-ar fi gasit cazuti pe drum,banii trebuiau dusi si predati politiei sau direct proprietarei.Altfel,detinerea lor este un gest rusinos!Pe vremea lui Vlad Tepes sau chiar a lui Cuza,ramanea fara o mana!

  • N-avea cum .
   Pe vremea aia nu erau taxiuri !

 • Legile ISLAMULUI si a CORANULUI sunt numai bune de aplicat pt. hotii romani.
  Propun Justitiei sa apeleze la ele cel putin in privinta furatului si talhariilor. Numa cinci ani sa functioneze ca un experiment.
  Garantez succesul de 100 % .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS