Actualitate

Când ar putea începe lucrările la noua Piață Decebal

În bugetul Bistriței pe anul în curs s-au alocat 87.000 de lei pentru documentațiile necesare construcției noii Piețe Decebal.

”Vom începe edificarea noii Piețe Decebal în a doua jumătate a anului. Va fi o piață modernă, cu zone distincte pentru producătorii locali, cu spații pentru comercializarea produselor de tip industrial, cu spații de refrigerare, de depozitare, cu o parcare generoasă. Anul trecut am contractat un împrumut din care vom realiza și piața”, a declarat primarul Ioan Turc.

Conform temei de proiectare, municipalitatea dorește demolarea halei de lactate, a halei de pește, a tuturor chioșcurilor inestetice, construirea unui nou corp de clădire în locul pieței de fructe, construirea unui corp de clădire nou regim S+P+E sau 2E în locul pieței de legume, amenajarea unor locuri de parcare inclusiv pe acoperiș, montarea de panouri fotovoltaice.

9 comentarii

 • Redeschideți circulația auto pe ambele sensuri pe strada Arțarilor în spatele Pieței așa cum a fost înainte când se circula foarte bine.

  50
  3
 • Aveati ocazia ieri la DEZBATEREA PUBLICA sa va expuneti ideile, desigur asumat cu numele adevarat.
  In conditiile alese de voi nici scaraotki nu va asculta.
  Doar peretilor va adresati , si voi singuri va auziti.

  12
  49
  • Bălan Marius-Horia, faptul că Primarul și Specialiștii nu țin seama de observațiile cetățenilor orașului exprimate online este numai și numai problema lor, odată și odată vor trebui să iasă din clădirea primăriei și să dea ochi cu oamenii din oraș și atunci nu o să le fie foarte plăcut.

   39
   2
  • Păi dezbaterea publică nici nu a fost publicată online să vedem și noi ce au spus vorbitorii pe acolo binețeles scurtată fără poezia repetată de primar de care nu este interesat nimeni,

   20
   1
  • Această opacitate este intenționată așa pot să facă toate prostiile și hoțiile care le vor ei și cetățeni se trezesc fintro dată cu catstrofa lângă eu fără să mai poată face nimic exeșpu cel mai recent sunt pasajele subterane.

   16
   1
 • Al cătelea proiect de piată in Decebal se proiectează? Ăsta e cel mai superbun vvvvoooommmm fffaaacccee. ,vvvooommm ,vvvooommm……și uite așa trec mandatele primărilor dar acesta a lui Neluțu sigur până la final de mandat va fi sigur gata, „”pammmblica”” tăiată odată cu axa gării a.mresanu ,Năsăudului ura cum face cm face😏

  30
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.