Actualitate

Numărul cazurilor, în continuă creștere. Care este incidența. Alte două decese

COVID-19 / Până miercuri 8 septembrie, la nivel național au fost confirmate în total 1.111.155 de cazuri de Covid-19, 1.060.931 de pacienți fiind declarați vindecați. Au fost înregistrate 2.079 de cazuri noi. 34.792 de persoane au decedat. Aici mai multe detalii.

În județul Bistrița-Năsăud, numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate până astăzi este 12.632, cu 65 mai multe ca ieri.

Sunt 404 cazuri active (75 de persoane izolate în spital, 329 la domiciliu).

781 de persoane se află în carantină.

S-au efectuat 463 de teste, dintre care 171 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, 268 de teste rapide, restul la laboratoare private.

Numărul de decese înregistrate în Corona-Forms ajunge la 644 (2 anunțate astăzi).

Incidența cumulată în ultimele 14 zile în județul Bistrița-Năsăud crește la 1,18. Incidența în municipiul Bistrița urcă la 1,99. Cea mai mare incidență: comuna Șieu Măgheruș (4,00).

CJSU Bistrița-Năsăud a emis hotărâri privind măsurile restrictive aferente localităților cu incidență peste 2 pentru comunele Sânmihaiu de Câmpie, Căianu Mic, Chiochiș, Galații Bistriței, Rebrișoara, Nușeni, Coșbuc, iar pentru incidență peste 3 pentru comuna Șieu Măgheruș.

Până în prezent au fost administrate 120.953 de doze de vaccin. Persoane vaccinate cu schemă completă: 67.308. Ieri 7 septembrie au fost vaccinate 144 de persoane.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/4039442466185213

7 comentarii

 • S-ar putea să ajungem pe podium. E diferență mică față de București. Satu Mare a luat-o puternic în față, nu mai pot fi ajunși. Din urmă vin puternic Timiș și Cluj, nimic nu e sigur.

  • Cetățene, cine a zis că suntem în vârful valului 4 ?
   De aici înainte
   #selecție naturală

   Exemple:
   Neia Lăcătuș
   Kalman Schwarz
   ……
   ……
   Lista rămâne deschisă, pentru ignoranți, și inculți .
   Și păcatul că nu e ordine alfabetică…

 • sunt siderat sa vad ca mai sunt oameni cu comentarii ca cei de sus…au trecut aproape doi ani si e greu sa-si revina…trebuie ca viata sa mearga pe un parcurs normal, raceli si gripe au fost dintotdeauna…

  • Sideratule dute puțin prin spital prin Bistrița sa vezi ce înseamnă covid. Este plin deja spitalul și deja nu am ajuns în vârful valului 4. De la gripă și răceală nu se umple niciodată spitalul. Principala arma care o avem la dispoziție în momentul de față în lupta cu acest virus este vaccinul. Din păcate s-a dovedit din media de vaccinare a României vs media UE că suntem o țară de proști, egoiștiși și ignoranți. România cu Bulgaria la coada Europei. Domnule A in loc sa comentezi aiurea mai bine te-ai vaccina și ai face un bine comunității în care trăiești.

  • draga cetatene revoltat bine ai invatat de la propaganda lui Arahat si Cercelus…ati vrut spitale si nu catedrale…aveti.
   nu bag orice ra…hat in mine doar ca asa ca zice Tv-ul.
   Luigi, nu ai ce le face…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS