Actualitate Social

O adolescentă cu origini în Bistriţa-Năsăud, în finala Elite Model Look Elveţia

Nicole Pezzullo de 15 ani, a cărei mamă e originară din Sîngeorz-Băi, a ajuns în finala concursului Elite Model Look din Elveţia. Adolescenta e jumătate româncă, jumătate italiancă.

Potrivit sitelui Casa românilor în Elveţia, Nicole are 15 ani, are 1,74 metri locuieşte în Wettingen, vorbeşte cursiv româna, participă la activităţi româneşti, învaţă foarte bine, face handbal de performanţă şi cântă la pian.

Mama ei este Monica Pezullo, fostă Schuler, originară din Sîngeorz-Băi. 

La concursul ce va avea loc joi, 25 august 2011 şi care va putea fi vizionat vineri 26 august, de la ora 20:15, pe Pro7 , vor participa cele 12 finaliste ce au fost alese din mai mult de 700 candidate din toată Elveţia. Toate finalistele sunt prezentate pe pagina concursului.

Blick am Abend va organiza în august un voting online. Dacă Nicole vă place şi credeţi că poate să reprezinte cu succes frumuseţea tipică românească, votaţi-o.

Elite Model Look este cel mai prestigios concurs de modele din lume şi cea mai mare reţea de scouting de modele.

În fiecare an, în peste 65 de ţări, agenţiile oficiale alese de Elite World organizează selecţii naţionale la care se înscriu de regulă peste 650.000 de participante. Câştigătoarea finalei naţionale va participa la finala internaţională Elite Model Look din Sanya, China, la sfârşitul lunii decembrie 2011.

Cele 80 de finaliste din toată lumea vor participia la finala mondială ce va desemna primele trei câştigătoare. Acestea vor primi un contract garantat pe doi ani cu Elite World. La aceste contracte se adauga premii în valoare totală de 325.000 de dolari.

Cristiana Sabău

5 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS