O altă stradă din Bistrița, închisă circulației auto pentru lucrări

Holistic

În cadrul programului de reparații curente străzi derulat prin Direcția Servicii Publice, Primăria municipiului Bistrița anunță următoarele:

”În perioada 5-6 iulie se vor executa lucrări de turnare mixtură asfaltică pe partea carosabilă a străzii Cerbului.

Pe perioada lucrărilor traficul rutier va fi închis. Toate lucrările vor fi semnalizate corespunzător. Rugăm participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească trasee alternative”.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, până acum s-a turnat asfaltul și sunt foarte aproape de finalizare sau finalizate lucrările pe următoarele străzi: Victor Babeș, Tănase Tudoran, Andrei Mureșanu (de la intersecția cu str. Năsăudului spre Drumul Dumitrei Vechi), Ștefan Octavian Iosif, Constantin Dobrogeanu Gherea, Zorilor, Vasile Alecsandri, Piața Mică, Toamnei, Narciselor, 1 Mai, Scurtă, Solomon Haliță, Sergent Major Octavian Popa, Lupeni, Ioan Luca Caragiale, Mihai Eminescu (între B-dul Republicii și str. Gh. Șincai), George Coșbuc, str. Zimbrului, str. Nicolae Titulescu, Sucevei, Simion Bărnuțiu, Cerbului, trecerea la nivel cu calea ferată Slavici – Colibiței – Eroilor, iar în pregătire pe Vasile Conta, Ion Minulescu, Tărpiului (între str. Dimitrie Cantemir și str. Drumul Cetății)”. ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate în trafic datorită închiderii acestor străzi, profităm de starea vremii pentru a finaliza aceste lucrări în cel mai scurt timp posibil”, spune viceprimarul Bistriței.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. LEGIUNEA.

  O altă stradă închisă pentru lucrări, un alt prilej pentru postacii SRI ca florean, bălan și alții să arunce du dejecții în primărie.

  (-10)
 2. john

  nu e prilej pentru postaci sa arunce dejectiii…
  Problema e ..ca un cretin (din primarie) a luat decizia de a devia circulatia pe Calea Moldovei ..cu creare banda acces spre Bul. Grigore Balan prin blocarea unui sens dinspre han spre unirea…
  sa vedem cine o sa raspunda pentru accidentele care se vor produce….!!!
  Politia a fost informata?
  si daca tot s-a pomenit de asfaltari ….poate ne spune careva de ce ..sunt denivelari ….pe asfaltul proaspat turnat…

  (8)
  • Gigi

   Denivelarile din asfaltul proaspat turnat sunt din cauza rotilor de la masini care sunt rotunde. Aceste denivelari vor fi aduse la nivel in curand prin frezare si reasfaltare. Scopul acestor asfaltari, frezari si reasfaltari este cheltuirea banilor pe care bistritenii ii platesc pentru ca unii din primarie sa-si ia salariile, sa mearga in delegatii si sa-si faca albume de fotografii.

   (7)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.