Social

O casă din comuna Șanț a ars ca o torță. Cineva i-a dat foc intenționat

O casă nelocuită din comuna Șanț a ars ca o torță în noaptea de joi spre vineri după ce i s-a dat intenționat foc, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița care a trimis la locul incendiului două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi, dar și serviciile voluntare pentru situații de urgență din Șanț și Rodna.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ două ore, suprafața afectată a fost de peste 300 mp. Este vorba despre o casă în regim de înălțime parter și demisol, respectiv anexe gospodărești, nelocuită.

”Incendiul se manifesta generalizat, dar au fost protejate vecinătățile. După finalizarea intervenției, o comisie mixtă a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de utilizarea unei surse de aprindere pentru a genera incendiul (acțiune intenționată)”, a transmis ISU.

Etichete

2 comentarii

 • Curios 3 case vecine au ars in 2 saptamani un om a murit de suparare ,celelate 2 case stapani erau plecati si curios au ars ambele noaptea la diferenta de o saptamana, politia ce are de zis poate ar trebui sa va cereti la pompieri sa va motivati salariu.

  10
  1
  • Sigur este un piroman !
   Probabil ca poate fi depistat prin locație, localizare telefon mobil.
   Când si de gând sa faci rău, sa-ți lași telefonul acasă.
   Telefonul mobil pârăște.

   6
   4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.