Actualitate

O lume minunată, veselă și colorată, în parc, de Ziua Copilului

Parcul municipal ”Regele Mihai I al României”, neîncăpător de Ziua Copilului! Cei mici, părinți și bunici au intrat în lumea copilăriei cu bună dispoziție, baloane, picturi pe față, personaje de poveste, desene pe asfalt, muzică și dans.

De 1 Iunie, municipalitatea, Cercetașii Bistrițeni și Reborn le-au oferit copiilor, în zona foișorului din parcul municipal, un program plin de culoare și veselie: teatru de păpuși, animație cu personaje din povești, desene pe asfalt, pictură pe față, jocuri și concursuri distractive, ateliere și demonstrații de dans, baloane și bomboane.

Tot de Ziua Copilului a reînceput cursele trenulețul Thomas, iar copiii au stat la coadă nerăbdători să urce în vagoane. Traseul este unul mai restrâns, pentru a permite părinților să aibă mereu în câmpul vizual deplasarea trenulețului cu prichindeii. Programul trenulețului albastru: miercuri – sâmbătă, între orele 09.00-12.00 și 17.00-20.00, iar duminică 16.00-20.00 (luni și marți, mentenanță).

Pe patinoarul sintetic de lângă Hotel Metropolis au avut loc demonstrații, jocuri și concursuri pe role și patine.

Seara, pe pietonalul Liviu Rebreanu, a fost programat un concert susținut de Andra Gogan și Nicole Cherry.

La Turnul Dogarilor, Cercetașii Bistrițeni au organizat Festivalul Luminii cu spectacolul gulguțelor și cântece la chitară.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS