Actualitate

O nouă achiziție pentru Gloria

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, locul 3 în liga națională de handbal feminin și participantă în premieră în cupele europene (Cupa EHF), continuă să se întărească pentru noul sezon.

Gloria a anunțat oficial a 9-a achiziție din această vară: pivotul Diana Șamanț, componentă a lotului național de tineret al României: ”După un an în care am avut șansa să joc în două competiții majore la nivel european a venit și marea provocare pentru mine: posibilitatea de a juca la Bistrița. Gloria este o echipă cu obiective importante, care joacă în cupe europene.  Sper să pot contribui la performanțele pe care echipa le va realiza în acest an. Abia aștept întâlnirea cu publicul bistrițean!”.

În momentul de față, lotul Gloriei arată astfel: Ljubica Nenezic, Darly de Paula, Ana Maria Inculeț (portari), Mariana Costa, Magdalena Paraschiv, Andra Moroianu, Natallia Vasileuskaya, Ștefania Lazăr, Dziyana Ilyina, Laura Pristăvița, Szilvia Szabo, Daniela Todor, Daniela Rațiu, Diana Șamanț, Teodora Bloj, Andreea Tetean, Maria Țanc, Valentina Ardean Elisei, Nicoleta Dincă, Bianca Zegrean, Emilia Ghiulgian Adin.

În 1 august, la Sala Polivalentă din Bistrița, va avea loc evenimentul de prezentare a lotului pentru noul sezon. Publicul va putea urmări un meci amical în compania CSU Cluj-Napoca, dar și un concert susținut de Khameleon Band.

A doua zi, Gloria va pleca spre Coreea de Sud, unde până în 13 august va participa la ”2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament” alături de alte cinci echipe: Busan Bisco – organizatoarea turneului, naționalele Angolei și Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod (Rusia) și Ringkobing Handbold (Danemarca).

La revenirea din Coreea de Sud, Gloria va juca o dublă de pregătire, în deplasare, în compania formației HC Zalău.

Debutul în campionat este programat în 31 august, pe teren propriu cu SCM Craiova. În Cupa EHF, Gloria va lua startul în turul 3 preliminar (9/10 noiembrie prima manșă, 16/17 noiembrie manșa a doua), ultimul înainte de grupe. Tragerea la sorți va avea loc în 22 octombrie.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.