Economie

O primărie dă 15.000 de euro pe șase indicatoare de intrare și ieșire din comună

O primărie din județ a atribuit un contract în valoare de 15.000 de euro unei firme din județul Olt pentru șase indicatoare rutiere pe care să le și monteze la intrările și ieșirile din comună.

Contractul în valoare de 72.000 de lei a fost atribuit de Primăria Nimigea firmei Ștefania Amenajări SRL din Drăgănești – Olt la prețul de 12.000 de lei bucata în care intră și montajul.

Site-urile de specialitate afișează însă prețuri pentru aceste indicatoare între 560 de lei/mp și 750 de lei/mp.

Pe raza comunei Nimigea, în apropierea drumului județean DJ 132 care leagă localitatea Cociu de Florești, se află și poiana cu narcise, arie protejată de interes național, însă aceasta nu a fost niciodată semnalizată de autoritatea locală.

6 comentarii

 • Dom ‘ primar , eu dacă eram în locul dumitale luăm un hârleț, o lopată si împreună cu viceprimarul montam indicatoarele cat ai zice “peste” !
  Era cea mai bună reclama electorală !
  Din păcate prin achiziția asta supraevaluată ai dovedit ca ești prost administrator al comunei .
  Sper ca la alegeri să scape nimigenii de așa “gospodar” !

  62
  1
 • Doar un exemplu, dar elocvent pentru modul cum gestionează banul public după bunul plac ,,marii gospodari” cu nșpe mandate. La fel se întâmplă în majoritatea localităților, să nu zic toate. Se fac licitații trucate câștigătorii fiind stabiliți înainte, lucrări supraevaluate, SF-uri PT-uri plătite de mai multe ori. Da, fac asta ,,că pot….” avànd consileri locali unii incompetenți, alții obedienți, că-i dă partidul afară, dacă nu execută ordinele stăpânului. Ce fac instituțiile abilitate? Întreabă și ele la partid, că tot partidul le-a pus șefi. No, numa zîc, dar știu ce zic.

  15
  2
 • Multe drumuri din comuna asfatate, apa curenta, canalizare, nu le stiu pe toate ca doar trec prin comuna, este gospodar primaru

  3
  16
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.