Economie

Rețeaua Kaufland se extinde. Când se deschide cel mai nou magazin

Retailerul german Kaufland a anunțat că va deschide, în curând, un nou magazin în județul Bistrița-Năsăud. Inaugurarea va avea loc în perioada premergătoare Paștelui, mai exact înainte de Florii.

Este vorba de hipermarketul din orașul Năsăud, construit pe strada Rahovei nr. 3, pe terenul unde a funcționat fosta fabrică Ineul.

Deschiderea oficială pentru public a magazinului din Năsăud este programată joi 25 aprilie.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de aproape 180 de magazine în România. În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locală.

La Năsăud au mai deschis până acum magazine și companiile Lidl, Profi, Penny.

Kaufland va mai construi și la Bistrița un hipermarket, al treilea după cele de pe Bd. Independenței și Calea Moldovei. Viitorul magazin Kaufland va fi ridicat în apropierea magazinului Penny de pe Drumul Cetății, însă pe partea opusă. Noul magazin va lua locul Rematinvest, firmă care a semnat un antecontract de vânzare cu Kaufland România și care se va finaliza în 16 mai. Vor fidouă căi de acces în incintă din strada Drumul Cetăți, pe latura nord-vestică, în proximitatea sensului giratoriu cu strada Subcetate, și din latura sudică, acces secundar pentru aprovizionare. În jurul magazinului vor fi amenajate peste 230 de locuri de parcare. Vor fi platați și copaci, câte un arbore la fiecare 4 locuri de parcare, acolo unde amenajarea permite. Va exista și un loc de joacă pentru copii, bănci smart pentru însoțitori și parcare pentru biciclete. Conform propunerii, hipermarketul Kaufland 3 Bistrița va avea regim de înălțime P+1E parțial. Zona magazinului propriu-zis va fi amenajată la parter, la fel ca și în celelalte două magazine, iar zona galeriei comerciale destinată chiriașilor, birourile administrative și toaletele vor fi la etaj.

8 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.