Politică

Oare ce griji îl apasă pe fostul primar Vasile Moldovan?

Fostul primar al Bistriţei, Vasile Moldovan, nu mai este primar. O ştie toată lumea. E manager de proiect al depozitului de gunoaie de la Tărpiu, responsabilitatea fiind ceva mai uşoară decât precedenta. Cel puţin la prima vedere.

Totuşi, la  şedinţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud de luni în care aleşii au discutat vrute şi nevrute despre viitorul depozit ecologic, Vasile Moldovan părea foarte abătut.

În fotografiile pe care le vedeţi, l-am surprins într-un colţ, absent parcă de la tot ce se discuta. E adevărat că, la un moment dat, atunci când i s-a dat cuvântul, n-a găsit altceva mai bun de făcut decât să se răstească la Doru Ciocan (PSD), care, umblă vorba prin târg, a salvat onoarea CJ făcând o documentaţie de atribuire a contractului de gestiune cu adevărat profesionistă faţă de varza care le-a parvenit aleşilor judeţeni la şedinţa pe comisii.

Imediat după ce Vasile Moldovan i-a dat o replică „acidă” lui Ciocan, a intervenit Liviu Rusu care l-a pus puţin la punct, situaţie cu care fostul primar nu prea e obişnuit. Aşa că a înghiţit în gol şi s-a aşezat din nou pe scaun. 

Supărarea de pe faţa fostului primar ar putea fi explicată prin aceea că dânsul tot dă semne că ar vrea să candideze din nou la Primăria Bistriţa, dar PDL nu dă răspunsuri pe măsura aşteptărilor lui. Dimpotrivă! Se pare că, mai nou, „secundul” lui Vasile Moldovan pe vremea când acesta era primar, pe numele lui Ioan Nelu Botiş, e tot scos la înaintare în emisiuni televizate ca să i se spele pata de pe obraz. Schema s-ar putea chiar să reuşească dat fiind faptul că noi, românii, ne pricepem foarte bine să uităm cu viteza cu care îşi doresc politicienii. Ce-i drept ajutaţi de diverşi (de)formatori de opinie şi de stimulente strecurate în plase.

Dacă lumea e dispusă să uite de isprăvile lui Botiş, de ce nu ar uita şi de incendiul de la Biserica Evanghelică? Probabil că acesta e întrebarea la care nu găseşte (încă) răspuns Vasile Moldovan.

Cristiana Sabău

  

 

1 comentariu

  • Chiar va intereseaza asa de mult fostul primar V.Moldovan,fiti linistita stie dansul ce sa faca,nu va f…a grija.Este mult mai istet decat intelegeti dvs. Cristiana.Dormiti linistita

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.