Actualitate

Ofertă generoasă de joburi pentru necalificaţi. Ce angajaţi mai caută firmele din judeţ

Cine vrea să muncească are unde. La jumătatea acestei luni, nu mai puţin de 197 de instituţii publice şi firme au transmis Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud că au nevoie de angajaţi. Dintre acestea, 23 sunt dispuse să angajeze peste 130 de muncitori necalificaţi.

De muncitori fără nicio calificare au nevoie mari companii din zona industrială a Bistriţei care ar angaja şi 20 deodată (cazul Comelf), dar şi de firme mai mici care cer forţă de muncă necalificată pentru industria uşoară, tâmplărie, confecţionare de mase plastice sau în construcţii.


Ofertă generoasă de locuri de muncă este şi pentru şoferi. Sunt peste 33 de locuri de muncă pentru această categorie profesională, firmele fiind interesate să angajeze şoferi de camioane, camionete, autobuze, respectiv pentru maşini de mare tonaj.

Este scos la concurs, printre altele, şi un radioelectronist pentru staţia Heniu, un post de secretară la Partida Romilor Pro-Europa, trei posturi de potaşi în mediul urban, treio de consilieri juridici, inclusiv în instituţii publice.

Întreaga ofertă cu locuri de muncă o puteţi consulta AICI. 

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS