Social

Traian Ogâgău: Ca să eliminăm suspiciunile, iată sondajul pentru Primăria Sîngeorz-Băi

”Pentru a elimina orice suspiciune”, candidatul desemnat de PNL Bistrița-Năsăud la funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a prezentat pe Facebook ”ierarhia rezultată în urma studiului sociologic”.

Dragi sîngeorzeni, stimați colegi. Pentru a elimina orice suspiciune sau interpretare legată de sondajul PNL în urma căruia am fost desemnat candidat pentru funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi vă prezint ierarhia rezultată în urma studiului sociologic realizat în vederea evaluării celor trei candidați înscriși în cursă raportat unul față de celălalt. Încă o dată vă mulțumesc pentru încredere. Împreună reușim!” – Traian Ogâgău


Conform sondajului publicat pe pagina sa de Facebook, la opțiuni de vot Traian Ogâgău are 50,54%, Vasile Șteopoaie – 21,15%, iar Maxim Pop – 11,47%. 16,8% nu știu sau nu răspund.

Primăria este o firmă mai mare, cu un acționariat format din numărul de locuitori. Nu mă interesează politica nici la nivel înalt, nici la nivel județean, trebuie să ai timp pentru așa ceva. Mă interesează doar Sîngeorz-Băi” – Traian Ogâgău

Red Corp, firma care a realizat sondajul, precizează că la întrebarea ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria orașului Sîngeorz-Băi, care ar fi opțiunea dvs. dintre următoarele personalități?”, răspunsurile au dus la concluzia: 1. Traian Ogâgău, 2. Vasile Șteopoaie, 3. Maxim Pop.

1 to sondaj sg b 2 to sondaj sg b 3 to sondaj sg b traian ogagau pnl

Filmul evenimentelor

PNL Bistrița-Năsăud a anunțat că şi-a desemnat candidatul la funcția de primar al orașului Sîngeorz-Băi: ”Conform cercetărilor sociologice, candidatul PNL la Primăria Sîngeorz-Băi este Traian Ogâgău”.

În replică, într-un comunicat, copreședinții PNL Sîngeorz-Băi, Vasile Șteopoaie și Daniel Naroș, au transmis: ”Candidatul PNL pentru Primăria Sîngeorz-Băi urmează a fi propus și validat de Organizația PNL Sîngeorz-Băi. Comitetul Local Executiv al Organizației PNL Sîngeorz-Băi s-a întrunit în data de 18.02.2016 la ora 18 pentru a lua la cunoștință rezultatele sondajului de opinie efectuat la nivelul orașului Sîngeorz-Băi, urmând ca în următoarea ședință, în conformitate cu dispozițiile statutare, să se propună spre validare în Comitetul Local Executiv al PNL Sîngeorz-Băi, candidatul PNL pentru Primăria Sîngeorz-Băi. Precizăm faptul că, în prezent, PNL Sîngeorz-Băi nu a desemnat în mod oficial și legal nici o persoană pentru candidatura la primăria orașului, desemnarea candidatului urmând a se face cu respectarea întocmai a prevederilor statutare în vigoare”. 

Traian Ogâgău, anunţat candidat oficial al PNL la Primăria Sîngeorz-Băi de către conducerea judeţeană a liberalilor, dar contestat pe plan local, le-a transmis un mesaj colegilor de partid Vasilealt sondaj to sg bai
Şteopoaie şi Maxim Pop, care au sperat la rândul lor să fie desemnaţi candidaţi de primar. Întrucât îi consideră „oameni din sistem, care au demonstrat ce au avut de demonstrat”, Ogâgău îi sfătuieşte să mai „lase hăţurile de la cai”: ”Eu nu cred că PNL Sîngeorz-Băi se va destrăma. Sigur că au fost unele răutăţi din partea unor colegi care nu au fost de acord cu candidatura mea, însă, conform statutului partidului, cel mai bine plasat în sondaje este candidatul. Cine îl urmează îl urmează, cine nu să hotărască ce vrea să facă. Acum este decizia lor. Eu sunt un om de cuvânt şi ceea ce promit fac. Tocmai de aceea, nu pot promite anumite lucruri şi să nu mă ţin de cuvânt. Prima dată munca şi apoi distracţia. Să ofer ce şi din ce? Eu nu sunt pentru ideea să plece cineva din partid şi din echipa mea. Că ei (Vasile Şteopoaie şi Maxim Pop – n.r.) nu înţeleg anumite lucruri şi nu pot să treacă peste ce s-a întâmplat (desemnarea lui oficială ca şi candidat – n.r.) este problema lor ce vor face pe viitor. Eu merg înainte cu partidul, oamenii, cetăţenii, susţinătorii mei şi nu am cum să dau înapoi şi să-i dezamăgesc”.

Ogâgău a prezentat și rezultatele unui sondaj: el 64,26%, Vasile Șteopoaie – 20,43%, Maxim Pop – 11,70%, Roland Venig – 1,91%, Daniel Naroș – 0,43%, altul – 1,27%.

Copreședintele PNL Sîngeorz-Băi, Vasile Șteopoaie, a anunțat că demisionează din partid și că nu va candida: ”Am luat o decizie foarte importantă și care este irevocabilă. În urma evenimentelor de săptămâna trecută, când am văzut că valoarea pălește în fața intereselor, am decis să demisionez din PNL. În același timp, datorită frământărilor din ultimele zile, pentru sănătatea mea și liniștea familiei mele am hotărât să mă retrag din prima linie a politicii locale. Mai pe scurt, nu voi candida pentru funcția de primar la alegerile din 2016. Știu că mulți veți fi dezamăgiți, dar sunt sigur că vom identifica un candidat care să prezinte integritate, competență și o viziune durabilă pentru Sîngeorz-Băi, candidat pe care să îl ajutăm să își pună proiectele în valoare. Haideți să dăm cărțile pe față. Singurele întrebări la care oamenii au avut de ales o persoană sau alta sunt cele din imaginile alăturate. Dacă cineva deduce din aceste diagrame că realitatea din Sîngeorz-Băi este cea cu care se laudă Traian peste tot, atunci eu am mari îndoieli în privința seriozității persoanei respective. În rest, sunt tare mulțumit de decizia pe care am luat-o și vă doresc sănătate tuturor!”.

Șteopoaie a prezentat câteva pagini de sondaj în care rezultatele sunt: Maxim Pop vs Roland Venig – 58,70% respectiv 16,10%, Traian Ogâgău vs Roland Venig – 71,60% respectiv 12%, Vasile Șteopoaie vs Roland Venig – 65,20% respectiv 15,20%.

1 sondaj sg bai vs 2 sondaj sg bai vs 3 sondaj sg bai vs vasile steopoaie

Reacțiile liderilor PNL BN. Stelian Dolha: ”Vasile Șteopoaie este o pierdere pentru PNL Sîngeorz-Băi. Eu sper să revină la sentimente mai bune, să revină asupra demisiei. Trebuie să înțeleagă și ei că lucrurile trebuie gestionate altfel, unitar, într-o echipă, nu separat. Sondajul a fost unul corect, a fost deschis și prezentat în primul rând lor. Aici nu mai există interpretări”. Eugen Curteanu: ”E o competiție în care există un învingător și învinși. Oamenii au și păreri personale despre gradul lor de implicare, respectăm acest lucru, nu trebuie neapărat să ne supărăm dacă domnul Șteopoaie vrea să se retragă o perioadă”.

12 comentarii

 • Năstase, Geoană şi Ponta stăteau bine în sondaje (pardon, pseudosondaje). S-au văzut rezultatele? S-au văzut!
  S-au decredibilizat singure aceste instituţii de efectuare a sondajelor. Mai ales că de acesta nu s-a auzit pe nicăieri. Să dea pe ce eşantioane s-a făcut (barbaţi, femei, tineri, bătrâni, profesii, etc.). În orice caz, o să fie candidatul PNL fără listă completă de consilieri sau o să fie numai aşa de umplutură.
  Cred că nici nu s-a făcut în Sângeorz acest sondaj.
  De ce n-au umblat pe străzi să stea de vorbă cu oamenii? Prin telefon îţi alegi pe cine vrei.

 • Traian tu toată viata ai încercat să minti,să manipulezi și să pari altfel de cum esti.Ai declarat că dacă o singură dată iti demonstreaza cineva că ai mintit tu nu mai candidezi.Păi ce dovadă mai bună decât declaratiile tale in Timp Online,odată spui că ai avut 65%,iar după câteva zile 50% si in realitate ai avut 38%.Mai mult pseudosondajul a fost realizat telefonic de niște amatori care au primit numerele de telefon de la tine. Dar la fel de vinovati sunt și Dolha si Oltean care au ales Radio lui Pește Prăjit in locul unei organizatii serioase si a singeorzenilor.Necazul este că nu vom avea candidati serioși si așa de voie de nevoie cu alegeri intr-un singur tur Roland cu 35% va rămâne primar in continuare.

 • Naros, Roland, voi nu aveati program pana la 4 ? Buhashu si Zanobety au vreme, da voi sinteti functionarii publici platiti din bani nostrii din impozite pe care le platim la primarie. Lasati postarile si facetiva treaba ca e noroi pe drum pana la glezne. Gilu e cu Ogagau.

 • Motrosit rau de tot traiane !!!
  a se vedea caseta „nume” cu sageata in dreptul numelui la adevar !!!
  a se vedea caseta „nume” fara sageata in dreptul numelui la fals !!! fals grosolan…
  pai nici atat nu l-a dus capul pe al” de a facut falsul ???
  asa masluitor-asa candidat

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS