Economie

OK Shopping Center, deschis în prezența a numeroși politicieni

OK Shopping Center Bistrița și-a deschis oficial porțile în prezența unui public numeros format din politicieni, șefi de instituții și oameni de afaceri.

După slujba oficiată de un sobor de preoți în frunte cu protopopul Alexandru Vidican, a urmat prezentarea proiectului de către Marius Negrea, de la Consult Imobil, compania care a transformat fosta hală industrială a Ario într-un complex comercial după ce, în 2018, a achiziționat proprietatea de la lichidatorul companiei Ario, Leonora Lanțoș.

”A durat o perioadă până am știut ce vrem să facem aici. Am avut ghinionul să ne suprapunem cu cea mai mare criză cu care s-a confruntat omenirea de la cea din 1929 încoace. Proiectarea am început-o în pandemie, exact atunci când centrele comerciale și în special mall-urile se închideau pe capete. Proiectul nostru este unul hibrid. Are o galerie comercială la parter, urmând ca în etapa a doua, la etaj, să avem o zonă de magazine, de servicii, unde vom avea restaurante, zonă de food, loc de joacă pentru copii. Etajul va fi închis, va avea temperatură controlată”, a spus Marius Negrea, care a mulțumit tuturor companiilor care au contribuit la realizarea centrului comercial, după care a dat cuvântul oficialilor invitați.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, l-a felicitat pe investitor și i-a oferit o diplomă din partea CJ. ”Mă bucur să fiu aici. Cred că astfel de investiții trebuie susținute, nu blocate sau încurcate pentru că orice concurență duce la progres, iar astfel de investiții făcute de bistrițeni pentru bistrițeni trebuie să aibă integral sprijinul autorităților locale. Îl cunosc pe domnul Negrea de ceva vreme. E un temerar, un om cu foarte mult curaj, care a și pătimit de-a lungul vieții, și toate acestea la un loc l-au adus la înțelepciunea necesară de a lua această decizie și de a echilibra zonele comerciale ale municipiului Bistrița. Trăim într-un oraș blocat, sufocat și cu acest centru comercial lucrurile se echilibrează pentru că oamenii din partea de sud a județului au chiar la intrarea în oraș oportunitatea de a-și face cumpărături sau de a-și petrece timpul liber. Vă felicit, vă doresc mult succes în tot ce veți face în continuare. Chiar dacă poate fi contestată decizia mea, sunt foarte mândru când companii de la noi din județ își asumă lucruri nu foarte simple: să se bată cu giganții, iar domnul Negrea este unul dintre ei, nu e singurul, iar lucrul acesta trebuie să ne bucure pe toți când oamenii de afaceri, asumându-și riscuri majore, fac aceste tipuri de investiții și ca să le ofere locuitorilor județului noi oportunități”, a spus Radu Moldovan.

Prefectul Teofil Cioarbă a precizat la rândul lui că ”este o bucurie să vezi cum un întreprinzător local dezvoltă o investiție pentru comunitatea din care face parte și e de apreciat faptul că aduce plus valoare comunității”.

Deputatul Robert Sighiartău, desemnat de PNL Bistrița-Năsăud candidat la funcția de președinte al CJ, a salutat concurența de pe piață și faptul că s-au creat noi locuri de muncă. ”Vreau să felicit antreprenorul pentru ceea ce a făcut. Cred că Bistrița avea nevoie de un shopping center pentru că și tinerii doresc să aibă facilități pentru a-și petrece timpul în weekend și nu numai. În același timp, orice activitate înseamnă locuri de muncă în plus, mai bine plătite, bani mai mulți și pentru bugetul județului și al municipiului. M-am întâlnit cu mulți antreprenori care au lucrat aici, au făcut o lucrare excelentă și vreau să-i felicit. Eu nu am venit cu o plachetă, dar promit că merg să cumpăr ceva. Vă doresc numai bine și mult succes”, a spus Robert Sighiartău.

La inaugurarea centrului comercial și-a făcut apariția și președintele AUR, deputatul George Simion, care însă s-a mulțumit să-l îmbrățișeze doar pe Marius Negrea și să se fotografieze cu el.

Au mai fost prezenți vicepreședintele Camerei Deputaților Daniel Suciu, primarul Becleanului Nicolae Moldovan, managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, fostul deputat Ioan Oltean, fostul primar Ovidiu Crețu, numeroși șefi de instituții.

Magazinele din cadrul OK Shopping Center Bistrița – care au făcut reduceri substanțiale cu ocazia deschiderii – au fost luate cu asalt încă de dimineață de numeroși bistrițeni.

AICI VIDEO

26 comentarii

 • Ce nebunie!
  Daca pana ieri alaltaieri i se puneau bete in roate acestui dezvoltator (autorizatie doar pentru magazine bunuri industriale), astazi, cu cateva luni inainte de alegeri toti politrucii il lauda pe acest domn Negrea pentru mareata realizare de a deschide un mall in partea de sud a orasului.

  84
  39
  • Declaratia asta e maxima: „Cred că Bistrița avea nevoie de un shopping center pentru că și tinerii doresc să aibă facilități pentru a-și petrece timpul în weekend și nu numai.”
   Oare despre ce facilitati pentru tineri este vorba? Dr. Max sau Zoo Shop? Astea sunt facilitatile pentru tineri? Hilar!!!

   106
   47
  • Lasa Mosule ca le face cafenea sa aiba unde sta la ore. Pacat ca sunt aceleasi chinezarii. Dar…se face ce se trece. Apropo, ai vazut ce de tineri au fost la inaugurare? In autobuz se uita urat daca nu le dai locul =)). La mall risti sa fii avariat grav daca pui primul mana pe tigaie.

   33
   46
  • @ Jan , struguri sunt acri dacă nu ajungi la ei nu este așa ?
   Voi cu Turc puteți să mergeți să vă dați dea dura cu sania pe șine că o să vă voteze doar Bălan & Co groparul de partide de unde se inspiră Turc să ducă orașul la groapă că gropile vă plac vouă. Apropo de groapă a mai apărut o groapă în Bistrița sub Sugălete. Hăbăuci cum sunteți voi poate vă cade clădirea Sugălete peste voi şi iar ajungeți la televiziunile naționale unde sunteti de nelipsit.
   Nici Robert nu mai stă cu voi că sunteți câf.
   https://timponline.ro/sapaturi-arheologice-pe-latura-nordica-a-pietei-centrale-la-sugalete/

   52
   13
 • No numa bine că om avea une cheltui banii.De câștigat bani in România ii greu dacă nu ai in magazin mare cu tăt felul de chinezării. Io tăt aștept să văd când sa mai face o fabrică cum o fost CPL-ul .Or fi careva in stare? Amu și pășunile ajung terenuri de fotbal, că doar ne trimit din Europa brânză, smântână , mere, pere și portocale. A noastre românești îs toxice? Cu așa conducători greu a fi copiilor copiilor noștri..

  58
  22
  • Ioane , dacă face patronul CPL , n-are tâmplari români .
   Dacă aduce bengalezi , iar săriți mușcați de cur .
   Ani de zile a stat de vânzare fabrica de lactate de la Magherus , n-a vrut-o niciun bistrițean .
   A cumpărat-o un grec ca să facă ,culmea , telemea !Probabil laptele îl va cumpăra din Ungaria ca la noi nu mai crește nimeni vaci .
   Copiii ciobanilor mulg caprele în Italia , taie via in Franța , culeg măsline în Spania …
   Livezile noastre s-au prăpădit , oamenii s-au putorit , trăim vânzând ce ne-au lăsat părinții și bunicii .
   Și trăim bine !
   Ca au fost harnici și au adunat cu truda mare !
   Când n-om mai avea ce vinde poate ne vom apuca și de lucru .
   Dacă vom mai ști ce e ăla !

   70
   15
 • Ferească Dumnezeu! Nu ne mai recuperăm țara din mână hoților, în veci. Asta fac -conducătorii noștri în timpul serviciului? Pentru asta îi plătim?? Ce legătură are p..a cu prefectura? Toți o apă și un pământ….noi cu cine votăm???

  56
  3
  • Cu cine votam?
   Votam cui sa i fie mai bine!
   Dar din alt punct de vedere, de ce sa votezi?
   Orice votezi tot ei ies…fac o rotativa din patru partide….fiecare cu premierul cate un an!
   Noi…?
   Il dezgropam pe Vlad Tepes….si l facem presedinte!

   29
   3
 • Pai sunt in timpul serviciului că ii a lor spațiul comercial.hi hi, hi.
  Ce v-ați imaginat?
  Unii sunt doar de fațadă
  Apropo nu l-am văzut pe cel mai implicat bănește in această investiție , se stieeee.

  26
  1
 • No ni aiși une era tata sPulimea județului
  Pfoai ce să mai ling ei între dealuri să le fie bine și noi halim povesti

  12
  9
 • Acest magazin este foarte bun pentru noi cei ce locuim în Cartierul Compozitorilor putem ajunge acolo pe jos în plimbare.

  43
  9
 • Personal am crezut ca OK ul,vine cu branduri noi ,se zvonea deAuchan, Zara ,Berscha și altele…..,Pepco și Sen șei mai sunt în Bistrita cu aceasi marfa……!!¡

  16
  20
  • Doar traversăm strada Drumul Cetății şi din cartierul de la Soare imediat ajungem la acest magazin.

   23
   4
 • Ai crezut prost mister J, aici se vând piese turnate, surube, piulițe, strunguri , se face și brânză, telemea, baloți de paie😆😆

  6
  14
 • Dar cand se deschide o fabricuta nimeni nu ia in considerare ,ca acestea aduc bani la bugerul de stat .Aceste magazine sunt consumatoare de bani ,iar productia in fabrica aduce locuri multe de munca si bani foarte multi la bugetul statului.Numai bine!

  3
  7
 • Turc nu a fost prezent și nici cei din statul lui, șefi de la urbanism pentru că știu că n-are autorizație pentru acea activitate.
  Oare de la ISU are?
  Ferească Dumnezeu cat tupeu, dar când ai in spate asociați care hotărăsc soarta județului nu mă mai mira nimic.

  4
  6
 • Prezenta mare de politicieni, sa și vadă investiția, pe ce au cheltuit bani din munca cinstita.

  3
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS