Economie

Se inaugurează OK Shopping Center Bistrița. Reduceri la deschidere

Conceput în două etape de dezvoltare, OK Shopping Center Bistrița îşi deschide porţile pentru magazinele de la parter, închiriate în proporţie de 100% încă din faze incipiente ale lucrărilor. Etapa a doua presupune amenajarea etajului cu spaţii destinate preponderent serviciilor şi va fi demarată după inaugurare.

Inaugurarea OK Shopping Center, situat lângă magazinul Dedeman, este programată joi 28 martie, începând cu ora 11.00.

Ȋn ziua deschiderii, magazinele vor oferi reduceri între 15 şi 75%, exclusiv în OK Shopping Center, iar Consult Imobil a pregătit surprize pentru toţi cei prezenţi.

OK Shopping Center reprezintă cea mai importantă investiţie din portofoliul Consult Imobil şi este un proiect construit de bistriţeni pentru bistriţeni. Peste 40 firme din judeţ şi-au adus aportul la realizarea lucrărilor, fiind, astfel, un produs care îşi are rădăcinile în inima comunităţii locale. Conceput în două etape, cel mai îndrăzneț proiect al dezvoltatorului Marius Negrea va cuprinde la final o varietate de magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi peste 600 de locuri de parcare.

44 comentarii

 • No amu sa te ti frate!
  Totul se va bloca pana la Posta Veche la anuntul reducerilor de 75 % la chilotii de tabla cu gauri.Se aude ca se vor da si tigai la primii 100 de gura casca.
  Mare-i prostia umana !

  94
  15
  • După proiectul aiurea cu pietonalizarea şi distrugerea parcărilor Centru Vechi ai intrat în colaps, acolo au proliferat crâşmele și magazinele second hand.

   76
   16
  • Bălane, cică se dau și tricouri cu Greta. Io zic să nu ratezi momentul. Totuși, îs gratis.

   34
   23
  • 🏈🏈🏟 Bistriţenii au nevoie de un Stadion de Rugby pe strada Drumul Cetăţii acolo unde a fost LDP.

   86
   30
  • Fiindcă Parcu Mare nu mai are nici-o șansă va fi distrus și micșorat în continuare prin urmare Bistrița are nevoie mare de o nouă zonă verde mare în mijlocul orașului, are nevoie de Pădurea Urbană Drumul Cetății pe terenul unde a fost Fabrica de Teracotă.

   45
   7
  • Centru Vechi nu este în faliment 🤣 deoarece pe lângă crâșmă și second hand-uri sa deschis și o clătărie 🤣 Ne-am scos 😉🤣

   46
   9
 • Bistrița nu are nici un Mall ce avem noi sunt doar Retail Parck-uri. Toate județele de lângă noi au cel puțin un Mall . Un Mall și terenuri de sport sunt necesare pe strada Simion Mândrescu acolo unde a fost filatura Roseyanis.

  83
  9
 • Se deschide ce se vinde. Exact aceleasi magazine ca in partea de sus, pentru ca astea ieftine au trecere. Daca iti vine Zara, da cineva 2 3 milioane pe o camasa? Nu cred. Degeaba ne dorim ca alea nu merg. Macar bine ca s-a facut ceva in loc la hala aia urata, orice se valorizeaza e bun valorizat, decat paragina. Totusi, de o luna de zile ne-a terminat cu reclama =)))) Zici ca se deschide Iulius Mall , nu kik farmacii si magazine de reviste. Cred ca toti ne-am dori un mall adevarat, dar din pacate nu isi asuma nimeni sa faca un singur mall din 4 retail park-uri. Asta ne e valoarea momentan.

  48
  45
  • BN e printre cel mai slab populate judete din tara si nici orasul Bistrita nu e foarte mare, undeva la 70.000 de mii. Insa acesti 70 000 inseamna Bistrita cu toate satele de pe langa, din Sarata pana in Unirea, asa au numarat la recensamant. Spre deosebire de alte orase unde pe langa orasul propriu zis mai pui si suburbiile. De ex, in Cluj ai aia vreo 300.000, insa pe langa mai intra si comunele de pe langa, doar Florestiul singur are vreo 50.000. Si cam asa e in majoritatea oraselor. Bistrita fara satele de pe la langa are maxim 60.000. Unde mai pui ca BN e un judet cu emigratie foarte mare, ce s a numarat la recensamant e cateodata doar pe hartie, mai ales prin nordul judetului.

   Ce vreau sa spun e ca aria de captare pt un mall cum trebuie e foarte slab populata, de aia nu se deschide mai nimic interesant in oras. Populatia urbana a judetului unde sa fie putere de cumparare cat de cat e de maxim 100.000 de locuitori.

   34
   43
  • Nu e asa Dane. Bistrita singura are in jur la 80k. Iti spun din sursa sigura pentru ca lucrez intr-un anumit domeniu. Cu satele de pe langa si localitatile componente se apropie de 100k. Puterea de cumparare nu vine din salarii pentru ca salariile declarate sunt minimul pe economie si restul in plic, la care se adauga banii veniti din strainatate. Foarte multi pleaca dar o cota parte se si intorc sau se muta din alte parti dar categoria principala de persoane care imigreaza, adica se muta in Bistrita, sunt cele din judet sau din orasele mai mici ca Beclean, Nasaud, etc. De aceea dispar sate si comune pentru ca lumea fie se muta in Bistrita fie pleaca in strainatate. Bistrita in 5 ani va fi sufocata de masini pentru ca orasul a explodat si infrastructura a ramas cea a unui oras de 60000 de locuitori. Daca te plimbi in oras vei vedea ca in locul unde era o casa veche, acum e daramata si e construit bloc. Pentru a construi atatea blocuri si cartiere noi e nevoie de studii de piata pentru a vedea cat din investitie se recupereaza si daca e sa privim orasul si felul in care a crescut, putem sa deducem ca dezvoltatorii imobiliari se inghesuie sa construiasca peste tot. Suntem acolo, cand vine vorba de investitii importante. Mai avem un pic de crescut dar suntem acolo. Daca te uiti pe net, vei gasi ca Bistrita are putere de cumparare mai mare decat multe orase mult mai mari sau cel putin egale, din Transilvania. Pentru ca veniturile adevarate nu sunt declarate fie de antreprenori, fie de angajatori.

   35
   14
  • @ Dan,
   Conform Wikipedia Bistrita are 790000 locuitori și Zalăul doar 52000 locuitori. Conform ultimului recensămînt al populației Bistriţa are aproape 90000 de locuitori cu acte deci reali nu speculaţii făcute de mama omida alias comisia de statistică şi alţi băgători de seamă.
   Zalăul mult mai mic are Mall iar Bistrița are praful de pe tobă.

   49
   5
  • @Tasman Bistriţa trebuie să aibă măcar un Mall cu magazine de marcă şi trebuie să rămână şi celelalte retail parck-uri astfel clienții pot opta unde să meargă la cumpărături și să socializeze.

   5
   2
 • ROSEYARNS !! macar scrie corect. Pentru a face mall trebuie sa ai putere de cumparare mult mai mare decat o are acum Bistrita si o populatie mai mare. Sunt cel putin 3 sau 4 dezvoltatori care testeaza terenul stai tu linistit, dar inca nu ne calificam. ”Mallurile dezbracate” sunt mult mai usor de intretinut si ofera aceleasi venituri pentru un dezvoltator ca si mall-ul de tip american. Cand vor fi bani si o populatie peste 100000 de locuitori sau macar interes masiv din partea unui retailer mare de a intra in Bistrita- ex Inditex -vor fi si malluri, pana atunci nu! Asa si atunci cand primarul si urbanismul vor avea o strategie clara de dezvoltare (nu haotica) Deocamdata in judetul nostru este doar sarakie. Votati in continuare PSD si PNL pentru partii sali de sport in luminis si gropi in oras! Nu una doua ca se plictisea groapa aia mare sa stea singura 🙂

  33
  57
  • Există un mare potențial pentru un Mall-ul Bistriţean pe strada Simion Mândrescu tocmai prin faptul că Bistrița nu are nici-un Mall şi nici măcar un singur magazin de clasă superioară deci concurență este 0. Investitorii trebuie doar încurajați un pic asta nu ne putem aștepta de la tembeli din primărie și de la babalâci vezi catastrofa din Centru Vechi în care au făcut tot ce au putut numai ca-să f…..bip orașul.
   Până și Zalăul care este mult mai mic ca Bistrița are Mall. Suntem de râsul Ardealului Bistriţa este singura reședință de județ din Ardeal care nu are Mall.

   56
   14
  • De mai mare dragu o să fie în zilele de sărbători când vi de la Cluj sau Mureș și faci o oră prin Viișoara că se deschide și Leroy Merlin în zona respectivă nici nu vreau să-mi aduc aminte, o să fie coada până-n Șirioara la stimabilul domn Bălan, în tot răul și-un bine, o să facă bani dacă e băiat deștept cu vizitarea parcului dendrologic că e proprietatea dânsului, tipărește bilete de acces din timp nea Bălane că norocul cu mintea se întâlnesc rar.

   16
   44
  • ” Fără o Centură prin afara intravilanului, fără o Autostradă , fără un Aeroport, fără toate acestea Bistrița va rămâne un cătun nenorocit uitat de timp și lume . ” Nici-un investitor serios nu vine să facă un Mall la Bistrița dacă nu are infrastructură minimă necesară adică o Autostrada și un Aeroport acesta este motivul real de ce nu vine nimeni la Bistrița. Puteți să faceţi voi în Contracte Vechi câte simpozioane plictisitoare și alte ” manifestări culturale ” vreţi voi că vorba cântecului ” Tot aia ie ” nu vine nimeni

   52
   5
 • În primul rând, vânzările Online sunt în continuă creștere. Nu ai nevoie de magazin fizic, investiția propriu zisă, utilități, salarii, pază, e mult mai ieftin să vinzi online.
  Puteți cumpăra orice, toate firmele, livrare gratuită , returnare gratuită în Max 14 zile,

  În orașe mai mici nu prea merge cu magazine, care să vândă doar produsele proprii/ doar Adidas, doar Levi Strauss, doar Gant, doar Lacoste, de aceea magazinele vând produsele a 30 de firme de haine .
  Cred ca asta e și viitorul în Bistrița. Magazine care să aibă mai multe branduri, (originale), nu contrafăcute.

  15
  35
  • Adi magazinele fizice nu vor dispărea în era online deoarece foarte multă lume vrea să vadă marfa și să o probeze.
   Mulți oameni merg la magazine și să socializare și să ” caşte ochii” nu neapărat să cumpere așa cum merg acum pe Calea Moldovei.

   34
   4
  • Pe strada Calea Clujului există și magazinul cu parcare mare Florexpo care deservește atât cartierul Calea Clujului cât și Cartierul Compozitorilor fiindcă au avut cap să-să-și facă intrări spre ambele cartiere.

   33
   3
  • @ alex, Este o investiție pur privată nu au ce căuta politruci la deschidere. Unde se bagă politruci se alege praful de tot vezi de exemplu Centru Vechi.
   După lista de magazine în nici-un caz nu se vînd piese turnate cu excepția hainelor care îți vin ca turnate.

   23
   2
  • Sunt curios câţi politruci se vor perinda nemeritat astăzi prin noul Retail Parck ?

  • Este o zonă a oraşului în plină dezvoltare urbanistică pe data de 21 Martie Primăria a aprobat un PUZ pentru blocuri cu două etaje în Cartierul Brâncoveanu.

   12
   1
  • De mult se vorbește de nevoia unui aeroport la Bistrița însă până acum nu sa întâmplat nimic în acest sens.

   33
   3
 • În scurt timp o sa cam bata vântul prin OK ul nou creat……. ca lumea nu are capital de atâtea chinezării..! Părerea mea.

  8
  30
  • Un perete de căţărare sportivă în sală ar fi potrivit acolo. Multe complexe comerciale din lume au aşa ceva.

   11
   2
 • nu ca sunt draguti toti comentatorii de mais sus??? simpatici zau asa… toti stiu, mai dar toti stiu cume, unde, de ce, cu cine, despre ce, cand….ma da toti. Da nici unul nu pune mana sa faca altceva grandios, util, la locul lui, mortal de fain asa cum ei stiu ca ar trebui. Tare !!! bravos….pana acuma era ca de ce numai in susul orasului se face si ca e nebunie acolo, acum ca se mai face si in alt loc…mai da de ce se face ca nu trebe…ca bistritentii sunt saraci… pe bune??? tot ei vor fi primii pe la noul mall….sa ia notite si sa constate…

  4
  7
 • Interesant Bistriţa are nevoie de multe magazine cu stil, zona este selectă premizele sunt bune vom vedea ce o să fie.

  14
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS