Actualitate

Old Boys Gloria vs. Liga Legendelor. Pe cine veți putea vedea la Bistrița în meciul amintirilor

Luni 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița este programat un eveniment sportiv de excepție: prezentarea echipei de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru noul sezon al Ligii a 3-a, urmată de meciul demonstrativ dintre Old Boys Gloria Bistrița și echipa Liga Legendelor.

Jucătorii de la Old Boys Gloria Bistrița pe care îi vom revedea pe teren sunt: Călin Albuț, Aurel Nalați, Dorel Zegrean, Valer Săsărman, Emil Dăncuș, Ioan Miszti, Paul Czervenski, Sebastian Moga, Dănuț Matei, Ovidiu Maier, Ilie Lazăr, Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Sergiu Mândrean, Adrian Florea, Paul Șomodean, Toma Ivan, Lucian Sănmărtean, Gabi Balint, Marius Tanca, Doru Nicolae, Eugen Voica.

Liga Legendelor îi va avea în componență pe: Costel Câmpeanu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Romulus Buia, Adrian Neaga, Lucian Goian, Gabriel Cânu, Sebastian Moga, Răzvan Pădurețu, Sorin Frunză, Iulian Mihăilă, Daniel Vlădescu, Adrian Brăcăcel, Radu Funeriu.

Intrarea este gratuită. Porțile stadionului se deschid la ora 16.30.

Se vor respecta toate regulile impuse de FRF. Vor avea acces persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, dar și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2, anunță organizatorii.

”Vom avea plăcerea să îi vedem în acțiune pe mai mulți jucători care au făcut cinste fotbalului bistrițean și celui național. Este un eveniment pe care bistrițenii îl merită și îl așteaptă de mult timp”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, unul dintre organizatorii meciului amintirilor.

La stadion, cine dorește poate contribui, donând rechizite, la dotarea a 500 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din județul nostru. Puteți dona rechizite pentru orice nivel de studiu, rechizite în stare bună/foarte bună (penare), caiete, instrumente de scris, etc.

https://www.facebook.com/csgloriabistritafotbal/posts/1007176816780966
https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/372361320920946

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS