Actualitate

Pădurea Ghinzii nu e loc de depozitare a gunoaielor

În sfârşit, bistriţenii încep să înţeleagă faptul că indiferenţa nu ajută la nimic şi că sesizarea instituţiilor statului atunci când lucrurile sunt în neregulă poate duce la rezolvarea unor probleme şi la corectarea unor comportamente. Sesizaţi că, în Pădurea Ghinzii, sunt transportate materiale de construcţie pe un drum, poliţiştii locali au dat amendă şi au dispus să fie ridicate de urgenţă şi duse la rampă.


Poliţiştii locali au fost sesizaţi telefonic despre faptul că pe drumul forestier care străbate Pădurea Ghinzii, pe o distanţă de circa 75 de metri au fost depozitate resturi provenite în urma reabilitării unor imobile.

Un echipaj aparţinând Biroului Siguranţă Publică s-a deplasat la faţa locului, unde poliţiştii au văzut că cele relatate s-au confirmat.

“Pe o distanţă de aproximativ 75 de metri era depusă o însemnată cantitate de resturi provenite în urma reabilitării unor imobile. După efectuarea cercetărilor şi a discuţiilor purtate cu cetăţenii domiciliaţi în zonă, poliţiştii au stabilit faptul că acestea au fost transportate cu un autovehicul aparţinând unei societăţi comerciale având sediul social în municipiu, condus de un bărbat din Viile Tecii, comuna Teaca”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Bistriţa.

La faţa locului, s-a prezentat şi pădurarul de la Ocolul Silvic Bistriţa, care avea în responsabilitate zona respectivă, şi care le-a spus poliţiştilor că el a aprobat depozitarea reziduurilor pentru ca să se stabilizeze drumul. Cu toate acestea, şoferul maşinii a fost amendat cu 600 lei, el fiind obligat să ridice ce a depozitat în pădure şi să transporte de urgenţă totul rampa de gunoi.

1 comentariu

  • bravo politia locala , da logic padurarul sa le duca la el curte acolo e prioprietatea lui nu in padurea statului daca el eee paznic acolo asta nu insemna ca face ce vrea cu padurea cu natura , nu destul ca fura si distruge padurea mai vrea sa distruga si mediul si sa ajunga padurea o groapa de gunoii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS