Actualitate

Palatul Copiilor Bistrița a început noul an cu peste 850 de elevi înscriși la cele 10 cercuri

Palatul Copiilor Bistrița și-a deschis porțile pentru ca să-i primească așa cum se cuvine, cu brațele deschise, pe cei peste 850 de elevi care s-au înscris și anul acesta la activitățile extrașcolare gratuite, coordonate de profesori cu experiență și cu palmares bogat de premii și medalii la concursuri naționale de profil.

”Palatul Copiilor Bistrița îi așteaptă pe copii cu mare bucurie. Anul acesta, Palatul va împlini 73 de ani. Eu zic că arată destul de bine pentru vârsta pe care o are, o vârstă care aduce cu sine experiență, respect și sper ca această vârstă să nu îi facă pe oameni să creadă că suntem sobri, ci dimpotrivă. Palatul Copiilor este un loc în care copiii își pot dezvolta pasiunile și unde îi așteptăm cu foarte mare căldură.

Noutatea acestui an este colaborare cu Școala Gimnazială Lucian Blaga unde vor fi patru dintre cercurile noastre: Dansuri moderne, Electronică, Dansuri populare și Jocuri logice. Doamna director Cristina Hădărău a fost foarte deschisă și foarte generoasă când am fost în vară la dumneai. Este o oportunitate și pentru copiii din școală și din zona respectivă pentru a accesa aceste cursuri. Noi nu avem spațiu suficient în sediul nostru de pe strada Alexandru Odobescu nr. 17 și atunci o colaborare de acest tip în care să fie patru cercuri în aceeași instituție este absolut grozavă.

Pe de altă parte, îi mai așteptăm pe copii cu multe surprize în legătură cu activitățile noastre și sperăm să îi avem parteneri și pe părinți. Am pregătit un fel de raport cu ceea ce am realizat anul trecut – Palatul Copiilor te iubește! – în care am inclus afișe de la toate activitățile pe care le-am derulat. Abia au încăput pe o pagină A4. Chiar și eu m-am mirat ce multe activități au fost și ce an bogat a fost, iar anul acesta ne dorim să fie și mai bine”, a spus prof. dr. Diana Morar, directorul Palatului Copiilor Bistrița.

În acest an școlar, copiii pot activa la 10 cercuri:

  • Creație literară, Arta scenei mici, Jurnalism – 7-19 ani
  • Dans modern 5-19 ani
  • Dansuri populare 6-19 ani
  • Electronică 12-18 ani
  • Fotocineclub, Animație, Pictură 7-19 ani
  • Informatică aplicată, Programare, Eroii internetului 8-19 ani
  • Pictură 4-19 ani
  • Teatru 11-19 ani
  • Jocuri logice, Lego 6-19 ani
  • Tenis de masă 5-19 ani

Deși înscrierile pentru anul școlar 2023-2024 au început în luna iunie și majoritatea locurilor în grupe sunt deja ocupate, puteți verifica dacă mai sunt locuri și la ce activități la tel. 0263 211682 sau la Palatul Copiilor Bistrița str. Alexandru Odobescu, nr. 17, dar și pe pagina web https://pcbn.ro/ sau pe pagina de Facebook.

La festivitatea de deschidere a noului an la Palat au participat numeroși copii și părinți, bucuroși să-și reîntâlnească prietenii cu care fac ceea ce le place, dar și profesorii care le cultivă cu devotament pasiunile.

Cursurile au început chiar astăzi pentru grupele de avansați și performanță, iar pentru începători din 2 octombrie.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS