Actualitate

Paradă militară și spectacol de 1 Decembrie, dar și înfrățire cu Ungheni și Soroca

În 1 decembrie, la Bistrița vor avea loc o serie de evenimente pentru a marca Ziua Națională a României, însă și ceremonie de înfrățire a municipiului Bistrița cu orașele Ungheni și Soroca din Republica Moldova.

”În 1 decembrie, Ziua Națională a României, vom semna acorduri de înfrățire cu orașele Ungheni și Soroca din Republica Moldova. Din ceea ce știu, este o premieră ca în aceeași ceremonie un municipiu reședință de județ din România să semenze acorduri de înfrățire cu două orașe din Republica Moldova. Cred că este foarte corect înțeles demersul nostru”, a spus primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.


Ceremonia oficială organizată în centrul orașului pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României va începe la ora 14.00.

De la ora 15.00, pe scena de pe pietonalul Liviu Rebreanu, va avea un spectacol de muzică militară, folclor și folk: Muzica Militară a Garnizoanei Bistrița, Ansamblul profesionist ”Cununa de pe Someș”, Florin Săsărman & Vali Șerban.

Ioan Turc: ”Îi așteptăm pe bistrițeni ca după ceremonie și parada militară să vină în fața scenei de pe pietonalul Liviu Rebreanu”.

4 comentarii

  • „Flămândule” se va da fasole cu cârnați, chiroști cu cartofi basarabeni dar și gulaș ca toată lumea să fie mulțumită. Aici mai merge și un vin de Lechința-Petre Petruse-80, fiert într-un samovar dăruit de muscali. La mulți ani România, oriunde te-ai afla!

   4
   2
 • Numai premiere bai frate, anul viitor vom fi prima resedinta de judet din Romania sa semneze acorduri de infratire cu 7 sate din Congo in aceeasi ceremonie… Extraordinar cum ne laudam si daca bate vantul.

  16
  3
 • Cica la Cons. judetean se va da un deti de crampal si in Piata Mica la primarie un deti de jinars de pufoica.
  No asa mai mere !

  2
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS