Actualitate

Cine cântă de Revelion pe pietonal. ”Va fi o mare de oameni”. Foc de artificii la trecerea în 2023

Municipalitatea organizează în noaptea dintre ani tradiționalul concert de Revelion pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița, intrarea în noul an 2023 urmând să fie marcată printr-un spectaculos foc de artificii.

”În noaptea de Revelion, pe scena amplasată pe pietonalul Liviu Rebreanu va concerta Andra. Ea a obținut, de departe, cel mai mare număr de voturi în sondajul pe care l-am organizat prin aplicația iReport. Sunt convins că vom avea o mare de oameni în noaptea de Revelion. În debut, va evolua trupa bistrițeană 7 Pași. Va fi și foc de artificii. Trebuie să ne bucurăm de anumite momente, oamenii au dreptul la acest lucru”, a anunțat primarul Ioan Turc într-o conferință de presă.

Andra (36 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică pop și R&B, dar și vedetă de televiziune. Ea a lansat, de-a lungul anilor, 12 albume muzicale, iar în urma vânzărilor spectaculoase a obținut Discul de Platină și Discul de Diamant. Din 2011, Andra este jurat al emisiunii ”Românii au talent”. Este căsătorită cu prezentatorul TV Cătălin Măruță.

5 comentarii

  • Am crezut ca-l chemați pe ALIN TIMoFTE sa cânte. E un cântăreț mare de de tot! venea si gratis numai sa se stie de el

   3
   8
 • Idiotii functionali sa stea in casa cu familia lor sau chiar singuri intre patru pereti si comentarile lor toxice.
  Felicitari Primaria si Primarului.
  Va multumim pentru preocuparea de ai face fericiti pe cei normali , veseli si cu bun simt.

  11
  27
  • Fericit credem ca esti…Nefericit esti cand nu iti iei tratamentul si numeri minusurile.Tie o sa iti aduca de anul nou,primarul ,spectacolul ,,Zbor deasupra unui cuib de cuci” .

   15
   3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.